İZMİT’TE 11 BİN ÖĞRENCİYE ÇEVRE EĞİTİMİ VERİLDİ

İZMİT’TE 11 BİN ÖĞRENCİYE ÇEVRE EĞİTİMİ VERİLDİ

İzmit Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında 56 okulda 11.000 öğrenciye çevre bilinçlendirme eğitimi verildi.

EĞİTİM - 2017-06-11 12:47:27

Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, geçtiğimiz Eylül ayında başlayan ve Kocaeli Üniversitesi Kocaeli üniversitesi Çevre Mühendisliği son sınıf öğrencilerinin de destek sağladığı eğitimler sayesinde İzmit’te çevre bilincinin arttığını belirterek” çevrenin korunmasının eğitimden geçtiğinin bilincinde olan belediyeniz 8 yılı aşkın zamandır öğrencilere yönelik eğitimler vermektedir.  Şimdiye kadar 80 bine yakın öğrenciye atık pil, atık kağıt, atık yağ, elektronik atık , atık lastik konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Çocuklar da eğitimlerden aldıkları bilgileri ailelerine aktararak projedeki amacımıza ulaşmamızı sağladılar” dediler

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR

Bu arada eğitim projesinde gönüllü olarak görev yapan Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği öğrencileri Burcu Ergün, Büşra Pektanır, Özge Eskici, Simge Yıldız ve Deniz Mutlu’ya İzmit Belediyesi yetkililerince teşekkür belgesi verildi. Öğrenciler de “ böylesine anlamlı bir projede yer alıp katkımız olduğu için çok mutluyuz” şeklinde konuştular.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER