Başkan Toltar, İftar Yemeğinde Engelli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Toltar, İftar Yemeğinde Engelli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, iftarda engelli vatandaşlar ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Engelli vatandaşlarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Başkan Toltar, Dilovası Belediyesi olarak her zaman engellilerin hizmetinde olduklarını ifade etti.

- - Kategorilenmemiş - 2017-06-11 19:19:11

Dilovası Belediyesi tarafından Belediye Kültür salonunda Düzenlenen İftara Başkan Toltar’ın Yanı sıra, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya, Dilovası Engeliler Derneği Başkanı Samet Elden ve yönetimi, Belediye Başkan yardımcıları Belediye Meclis Üyeleri  birim amirleri ve engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Dilovası Belediyesi olarak her zaman engellilerin hizmetinde olduklarını ifade eden Başkan Toltar, ”Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben her zaman söylüyorum; hiçbir engelli kardeşimizi biz engelli olarak görmüyoruz. Engelli olmayan yurttaşlarımız gibi görüyoruz. Bugüne kadar huzur içinde, arzu ettiğiniz biçimde yaşamanızı, yaşayacağınız ortamı sizlere sağlamak arzusu, dileği, çabası içinde olduk. Hepimiz her an bir engelli adayıyız. Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, sizleri daha mutlu ve huzurlu kılmak bizlerin görevi sayıyoruz. Gönlümüz ve yüreğimiz hep sizlerle birlikte. Sizler mutlu olduğunuz ölçüde biz de mutlu olacağız.

Dilovası Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin emrinde ve hizmetinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Ülkemiz çok zor süreçlerden geçiyor. Bu ortam içinde hepimizin görevi demokrasimize sahip çıkmak, Cumhuriyetimize sahip çıkmaktır Sahip çıktığımız ölçüde huzur içinde, barış içinde, kardeşlik içinde yaşayacağımıza inanıyoruz. Bu şartların ülkemizin her noktasında da gerçekleşmesini bekliyor ve diliyoruz. Böyle güzel bir akşamda bizlerle bir araya geldiniz bu akşam bu güzelliği paylaşıyor ve yaşıyoruz. Hepinize sağlık ve esenlikler diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER