GENEL MÜDÜR ALİ SAĞLIK,”ALTYAPI HİZMETLERİNİ KESİNTİSİZ SÜRDÜRECEĞİZ”

GENEL MÜDÜR ALİ SAĞLIK,”ALTYAPI HİZMETLERİNİ KESİNTİSİZ SÜRDÜRECEĞİZ”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Müdür Ali Sağlık, “Altyapı hizmetlerimizi bölge ayrımı yapmadan kesintisiz sürdüreceğiz.” dedi.

YEREL HABER - 2017-07-06 13:58:17

BAŞKAN KÖKEN’DEN ZİYARET

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, hayırlı olsun kabullerini sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken beraberinde Başkan Yardımcısı Murat Ölmez ile birlikte Genel Müdür Sağlık’ı makamında ziyaret etti. Yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Ünal Köken, ”İSU Genel Müdürlüğü’nde yıllarca birlikte görev yaptık. Yaptığı görevlerde her zaman başarı grafiğini yükselten ve insan ilişkilerinde son derece sıcak olan Genel Müdür Ali Sağlık beyi yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu yeni dönemde Kandıra’mızın altyapı ile ilgili eksikliklerin giderilmesinde ve yapılacak çalışmalarda belediye olarak her zaman destek vereceğiz. ”dedi.

SAĞLIK,”KANDIRA’NIN İÇMESUYU PROBLEMİ YOK”

Ziyaretlerinden ve samimi açıklamalarından dolayı teşekkür eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, bölge ayrımı yapmadan yatırım ve projelerini sürdürdüklerini söyledi. Yaptıkları Namazgah barajı ile Kandıra’nın içmesuyu problemi bulunmadığını ifade eden Genel Müdür Sağlık, kırsal alanların atıksu altyapılarının tamamlanması için de yatırımlarını önümüzdeki dönemde hızlandıracaklarını kaydetti. Yaptıkları altyapı yatırımlarında belediyeler ile işbirliği ve koordinasyon içinde olduklarını da ifade eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, ”Ağır sorumluluk gerektiren yeni görevimizde hizmetlerimizi bölge ayrımı yapmadan kesintisiz olarak sürdüreceğiz. İSU’ da uzun yıllar birlikte çalıştığımız ve her zaman desteklerini yanımızda gördüğümüz Kandıra Belediye Başkanımızın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER