Uğur Mumcu,  İstiklal ve Adnan Kahveci Caddeleri Modern Görünümlerine Kavuşuyor

Uğur Mumcu, İstiklal ve Adnan Kahveci Caddeleri Modern Görünümlerine Kavuşuyor

Çayırova’da prestijli caddeler oluşturma projesi kapsamında daha önce yenilenen 5 caddenin ardından, Uğur Mumcu, İstiklal ve Adnan Kahveci Caddeleri de yeni görünümlerine kavuşuyor. Çayırova Belediyesi’nin projelendirdiği çalışma kapsamında Fatih Caddesi’nin modern ve görsel şıklığı 3 caddeye de yansıtılacak.

YEREL HABER - 2017-07-21 12:25:05

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin talimatları doğrultusunda yenilenen ve ilçenin en prestijli caddesi olan Fatih Caddesi’ni sırasıyla Yavuz Sultan Selim, Muammer Aksoy, Rahmi Dibek, Bosna ve Yeşil Vadi Caddesi takip etmişti. Bu 5 caddede revize çalışması yaparak ve tüm alt üst yapılarını yenileyerek ilçeye yeni bir görünüm katan belediye, 2017 yılı prestijli caddeler çalışmasına Uğur Mumcu, İstiklal Caddesi ve Adnan Kahveci Caddesi’nden devam edecek.

Fatih Caddesi Karakol Kavşağına kadar Uzanacak

Fatih Caddesi’ni Karakol kavşağına kadar uzatacak bir çalışmaya imza atacak olan belediye, ilk olarak SEDAŞ’la görüşmelerini tamamladı. Elektrik hatlarının yerin altına alınmasıyla ilgili protokolünü tamamlayan kurum, SEDAŞ’ın çalışmalarının bitmesi ile birlikte 3 caddeyi de kısa sürede yenileyecek. Modern aydınlatma direklerinin yer alacağı çalışmanın tamamlanması ile birlikte caddelerde üstyapı ve kaldırımlarda yenilenecek. Kaldırım çalışmaları kapsamında 1 km uzunluğu olan İstiklal Caddesi için 5 bin metre küp bordur ve 4 bin metre küp kaldırım imalatı yapılacak. Yine önemli caddelerden biri olan ve 1 km uzunluğa sahip Uğur Mumcu Caddesinde de 5 bin 400 metre küp bordur ve 6 bin 750 metre küp kaldırım imalatı yapacak olan belediye 350 metre uzunluğundaki Adnan kahveci Caddesi için 120 metre küp bordur ve bin 750 metre küp kaldırım kullanacak.

Demirci; “Çayırova Kent Estetiğini Tamamlamış Modern Bir Şehir Olacak”

Çalışma yapılan caddelerde incelemeler yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci; “İlçemizdeki caddelerin canlanması, kent estetiği çalışmalarına tabi tutulması için planlamalarımızı yaptık. Fatih Caddesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi, Bosna Caddesi, Yeşilvadi Caddesi ve Muammer Aksoy Caddesi gibi büyük caddelerimiz yeni görünümüne kavuştu. Cadde ve sokaklar ilçenin vitrini gibidir. Bizde yaptığımız her hizmet gibi üst yapı ve revize çalışmaları sırasında ciddi gayret ve özen gösteriyoruz. 2017 yılı içerisinde alt ve üst yapısı tamamlanmamış tek bir caddemiz kalmayacak. İlçemize gelen konuklarımız Çayırova’yı isminin yanı sıra modern yapısı, prestijli caddeleri ve kent estetiğini tamamlamış bir şehir olarak hatırlayacaklar” dedi. 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER