Körfezliler ‘SAĞLIK’ İçin Yürüdü

Körfezliler ‘SAĞLIK’ İçin Yürüdü

Körfez’de ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’nün adresi Sevindikli oldu. 7 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen yürüyüşe; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı

GÜNCEL - 2017-08-01 12:24:52

Körfezliler hafta sonu Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’nde bir araya geldi. Sevindikli bölgesinde gerçekleştirilen yürüyüşe; AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İsa Taş ve Selaatin Kabadayıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Sevindikli Er Meydanı’nda başlayan yürüyüş, Sevindikli Göleti’ni de kapsayan 7 kilometrelik alanda gerçekleştirildi. Yürüyüş öncesinde er meydanında ısınma hareketleri gerçekleştirildi. Başkan İsmail Baran, katılanlara teşekkür ederek, sporun her zaman insanların yaşamında olması gerektiğini belirtti. Oldukça renkli görüntülere sahne olan yürüyüş sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar hep birlikte kahvaltı gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 Sevindikli Er Meydanı’nda başlayan yürüyüş, Sevindikli Göleti’ni de kapsayan 7 kilometrelik alanda gerçekleştirildi.

 



AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Başkan İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek ve kadın kolları üyeleriyle bir arada.


Yürüyüş öncesinde er meydanına ısınma hareketleri gerçekleştirildi.

Körfez’de ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’nün adresi Sevindikli oldu. 7 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen yürüyüşte renkli görüntüler vardı.

 




 

 

Saat 08.00 de yürümeye başlayan yaklaşık 500 kişi, uzun süre yürüdükten sonra spor hareketleri yaptılar ve köy meydanına döndüler.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER