Seka 50. Yıl Spor Salonu yenilenecek

Seka 50. Yıl Spor Salonu yenilenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Seka 50. Yıl Spor salonunda tadilat çalışması yapacak.

SPOR - 2017-08-03 11:07:26

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yıllardır çeşitli spor organizasyonlarına ve antrenmanlarına hizmet eden Seka 50. Yıl Spor Salonu’nda bir dizi çalışma gerçekleştirerek, yenileyecek. Kağıtspor’un Yaz Okulları başta olmak üzere okulların ve kurumların aktivite düzenledikleri Seka 50. Yıl Spor Salonu, tabanından tavanına kadar elden geçirilecek. Batı Terminali yanında yer alan spor salonu onarım ve tadilat çalışmalarının ardından daha kullanışlı hale gelecek.

TABANDAN TAVANA YENİLİK

Çalışma kapsamında salonun ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri yenilenecek. Tuvalet ve soyunma odaları bölümlerinde tadilat çalışması yapılacak. Pencere doğramaları yenilenecek olan spor salonunda, çatı tadilat çalışması da gerçekleştirilecek. Salonun giriş kısmına yağmurdan korumak amacıyla sundurma yapılacak. Çalışmada ayrıca saha kısmına cila uygulanacak.

4 AĞUSTOS’TA İHALE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka 50. Yıl Spor Salonu’nda bakım, onarım ve tadilat işlerinin yapılması için ihale düzenleyecek. 4 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek olan ihale oturumu saat 09.30’da yapılacak.

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER