MÜSİAD ailesi kahvaltıda buluştu

MÜSİAD ailesi kahvaltıda buluştu

MÜSİAD Gebze şubesi geleneksel hale getirdiği kahvaltılı tanışma toplantısını Hisartepe restoranda gerçekleştirdi

GÜNCEL - 2017-08-10 13:09:16

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi geleneksel hale getirdiği üyeleriyle tanışma ve kaynaşma toplantısını Hisartepe restoranda gerçekleştirdi.
YILDIRIM HIZLA BÜYÜYEN BİR AİLEYİZ
Tanışma ve kaynaşma toplantısında kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze MÜSİAD şube başkanı Nihat Yıldırım,hızla ve sağlam adımlarla büyüyen bir aile olduklarının altını çizerek İnşallah üretime katkı sağlayan,ülkenin gelişmesinde model olan sanayici ve iş adamlarımızı derneğimize üye yapmaya devam edeceğiz.Bir birinden değerli üyelerimizle ülkemizin gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamak için yeni yeni projelerde İnşallah hep birlikte istişare edeceğiz.Geliştireceğimiz projelerimiz kapsamında inşallah üyelerimizin bir birleriyle ticaretlerini daha verimli noktalara getireceğiz diyen Başkan Yıldırım,şahsım ve yönetim kurulum adına sayın kaymakamımıza ve siz değerli üye kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi.
MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin eksiksiz katıldığı tanışma toplantısının onur konuğu Gebze Kaymakamı Hasan Gözen’di.Mutad olarak yapılan kahvaltılı tanışma toplantısında MÜSİAD’a yeni üye olan iş adamları eski üyelerle tanıştırılarak,üyelere plaketleri takdim edildi. İş adamlarının sırayla bir birleriyle tanışmasından sonra kısa bir konuşma yapan Gebze kaymakamı Hasan Gözen,Gebze’nin çok önemli bir sanayi şehri olduğunu vurguladı. Böyle bir şehirde ve böyle bir toplantıda değerli, iş adamlarıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Gözen,Gebze MÜSİAD başkanı Nihat Yıldırım ve yönetimine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER