TURAN ALİ  SALON SERANAT'TA YENİ ALBÜMÜNÜ TANITACAK

TURAN ALİ SALON SERANAT'TA YENİ ALBÜMÜNÜ TANITACAK

SALON SERANAT cuma günü TURAN ALİ ile dolup taşacak.

GÜNDEM - 2017-09-07 20:03:07

Çayırova ilçesinin son zamanlarda yetiştirdiği en seçkin sanatçılarından biri olan aynı zamanda  bölge halkı tarafından sevilen ve tanınan simalarından değerli  ses sanatçı TURAN ALİ son albümü olan GÜL BUNDAN SONRA'yı kocaeli ve ilçelerindeki vatandaşlarının 8 eylül cuma günü bölge halkının beğenisine sunuyor. Çayırova Mahallesi 5209 sokak no:31 adresinde yeni açılan geniş kapasiteli ve muhteşem iç mimari ile halkın takdirini kazanmış olan SALON SERANAT'da  bir çok ses sanatçısının katılacağı albüm tanıtım gecesi icin bütün hazırlıklar tamamlandı. 
Çayırova ilçesinin sevilen ve tanınmış ses sanatçılarından GÜMÜŞHAN ve CENGİZ AYDIN 'da destek verdiği 
Albüm tanıtım gecesine Ayrıyeten mersinli ismail, sinan kayanoğlu ve sezayi seçen de katılarak TURAN ALİ 'yi yanlız birakmadılar.
 TURAN ALİ Gazetemizin Çayırova temsilcisi HÜSEYİN MERT ' e yaptığı açıklamada" Ülkemizin çeşitli yerlerinde yetişmiş16 tanınmış ses  sanatçının sahne alacağı albüm tanıtım gecesi icin bütün hazırlıklar tamamlandı. Artık cuma gününü heceyanla bir an önce gelmesini istiyoruz.siz değerli basın mensupları arkadaşlarımızın vesilesiyle birkez daha duyuralım cuma günü türkü yü seven bütün vatandaşlarımızı salon SERANAT'a bekliyorum"dedi. Bizlerde gazetemiz adına turan ali ye şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.

HABER- HÜSEYİN MERT

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER