ÇAYIROVA BELEDİYESİ EĞİTİM SPOR KULÜBÜ BAŞARIYA DOYMUYOR

ÇAYIROVA BELEDİYESİ EĞİTİM SPOR KULÜBÜ BAŞARIYA DOYMUYOR

Çayırova Belediyesi spora yaptığı yatırımların meyvesini almaya devam ediyor. Yaklaşık 1 yıl önce kurulan ve futbolun yanı sıra basketbol, masa tenisi, jimnastik, yüzme, güreş, karate olmak üzere 7 branştan oluşan yapısıyla 7-14 yaş arası çocuklara spor yapma imkanı sunan Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) yeni bir başarıya daha imza attı.

SPOR - 2017-09-13 11:22:48

ÇESK’te Büyük Başarı: 2 Altın, 4 Gümüş, 10 Bronz Madalya

Temmuz ayında Sakarya’da 15 Temmuz Şehitleri Anısına düzenlenen 16 ülkeden 1655 sporcunun mücadele ettiği Uluslararası Marmara Cup Karate Şampiyonasında 2 altın, 4 gümüş, 10 bronz madalya ve 10 kupayla kürsüye çıkan ÇESK yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Hedef: 2018 Türkiye Karate Şampiyonası

Eylül ayı başında Karadeniz’e kıyısı olan ülkelerin uluslararası Erzurum Palandöken Karate Şampiyonası’nda Azerbaycan, İran, Romanya, Rusya, Ukrayna, Gürcistan gibi toplam 22 takımın arasından sıyrılan ÇESK 2008-2009’luların kategorisinde takım halinde şampiyonluk kupasını Çayırova’ya getirdiler. 1 hafta süren şampiyona boyunca çetin mücadeleler sonucunda kupaya uzanan ÇESK’in en önemli hedefi 2018 Mart ve Nisan aylarındaki Türkiye Karate Şampiyonası’nda kürsüye çıkmak.

Demirci: Spora Çok Büyük Yatırımlar Yapıyoruz

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Başkan Demirci, karate takımını kutladı. Demirci, “Spora çok büyük yatırımlar yapıyoruz. Sporda 2 önemli stratejik amacımız var. 1.’si Çayırova’nın çocuklarının hayatına sporu sokmak. Bunu spor ahlakıyla birlikte küçük yaşta gerçekleştirmek. Ağacı yaşken eğmek. Sporu bir kültür olarak, bir yaşam tarzı olarak çocuklarımızın benimsemesini sağlamak. 2. Stratejik amacımızda spor yapan çocuklarımızın arasından ön plana çıkıp müsabık yarışmacı hale gelenlerini de Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü çatısı altında uzman eğitmen ve antrenörlerimizle liglere, turnuvalara, uluslararası yarışmalara ve milli takıma hazırlamak. En büyük hayalimiz Çayırova’nın adını ülke içinde ve uluslararası arenada duyuracak ve yüzümüzü ağartacak sporcular yetiştirmektir. Bu uğurda 3 yılda 110 Milyonu bulan eğitim, kültür ve spor yatırımıyla bu alanlarda ilçemize inşallah sınıf atlatacağız.” dedi. 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER