OKAN ERTORUN’UN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

OKAN ERTORUN’UN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Ülkücü İşçiler Derneği Marmara Bölge Başkan Yardımcısı ve Kocaeli İl Başkanı Erkan Ertorun, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM - 2017-09-18 17:38:27

Ertorun ‘’ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve kıymetli öğretmenleri bu gün itibariyle yeni eğitim ve öğretim yılı için ders başı yaptılar.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz, dolayısıyla ülkemizin ve milletimizin

geleceğidir.

Bizler bütün mücadelemizi onlar ve onların geleceği için verirken bilmeseler anlamasalar bile onlarda bizlerin geleceği için mücadele veriyorlar..

Öncelikle biz çocuklarımız için iyi bir eğitim, iyi bir gelecek düşünürken aynı zamanda onların yaşayıp büyüyeceği vatanları olarak sahiplenecekleri bu güzel ülkemizi onlara emanet edeceğimiz bilinci ile hareket edip, çocuklarımızıda vatan, millet,devlet ve bayrak sevgisi ile yetiştirip, şimdiden kendi geleceklerini bağımsız, hür, huzurlu şekilde yaşamalarına kendilerininde katkı sağlamaları için yetiştirmeliyiz..

Burada her ne kadar biz velilere, ailelere çok yük düşsede en büyük yük evlatlarımızı emanet ettiğimiz, eğitimleri ile ilgilenen öğretmenlerimize düşmektedir.

Kıymetli öğretmenlerimiz her zaman olduğu gibi yine ilk okuldan başlamak üzere üniversiteyi bitirene kadar eğitim hayatı sona erene kadar bizlerin yerine yeri geldiğinde bir anne, bir baba, bir abi, bir abla olabilmekte, istisnalar hariç yine çoğu öğretmenimiz vatan,millet ve bayrak aşkını vermektedirler. bundan şüphemiz yok. Lakin daha iyi nesiller yetiştirmek, milli ve manevi değerleri yüksek geleceğe güvenle bakan bilgili ve bilinçli,inançlı bir Türk Milletinin geleceği için biraz daha gayret ve özen göstermeleri gerekmektedir, biz kendilerinden bunu istiyor ve bekliyoruz..

Ülkücü İşçiler Derneği olarak Dik Baş Tok Karın Mutlu Yarın sloganı ile çıktığımız yolda Türk Milletinin Ve Türk İşçisinin refahı ve mutluluğu için mücadele ediyor çalışıyoruz.

Daha iyi daha milli bir eğitim ve öğretim içinde her zaman çalışmaya öğretmen ve öğrencilerimize her türlü desteği sağlamaya hazırız..

Daha refah ve daha huzurlu bir Türkiye için, Milli ve manevi değerlerine önem veren sahip çıkan gelecek nesiller için bu yönde eğitim veren ve öğrenim gören tüm öğretmen ve öğrencilerimizin 2017/2018 eğitim ve öğretim yılını kutluyor selam saygı ve sevgilerimi sunuyorum’’ dedi. 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER