KÜÇÜK ASTRONOTLARIN BÜYÜK SERÜVENİ

KÜÇÜK ASTRONOTLARIN BÜYÜK SERÜVENİ

Outlet Center İzmit’te 21 Eylül - 08 Ekim 2017 tarihleri arasında ücretsiz gerçekleştirilecek olan, UfozayTürk Uzay Macera Etkinliğinde çocuklar simülasyonla uzay deneyimi yaşayacak.

YEREL HABER - 2017-09-21 09:00:32

Uzayın derinliklerine heyecan dolu bir macera sunan UfozayTürk Uzay Macera Etkinliği, çocuklarla Outlet Center İzmit’te buluşuyor.

21 Eylül - 08 Ekim 2017 tarihlerinde, hafta içi günlerde 14.00 - 20.00, hafta sonu günlerde 13.00 - 21.00 saatleri arasında, 4 ila 11 yaş aralığındaki minik ziyaretçilerine uzay yolculuğunun duygusunu yaşatacak olan Outlet Center İzmit, UfozayTürk Uzay Macerası Etkinliği ile çocukların büyük ilgisini çekecek.

Çocuklara; astronot kostümü, kask ve özel astronot botları giydirilecektir. 8’erli gruplar halinde yaklaşık 6m çapındaki ve 3,5m yükseklikteki dev UFO’ya binerek, izledikleri simülasyon ile gezegenleri dolaşacaklar. Mars’a ulaştıktan sonra UFO’dan inen çocuklar balon zeminde uzay yürüyüşü gerçekleştirecek.

Bu esnada aileleri de, çocuklarının simülasyon içindeki anlarını ekranlardan izleyebilecekler. Her seansın yaklaşık yarım saat süreceği etkinlikte güneş sistemindeki tüm gezegenleri dolaşan minikler etkinlik sonunda sertifika da alabilecek.

Outlet Center İzmit’te, 21 Eylül - 08 Ekim tarihlerinde, 4 ila 11 yaş aralığındaki çocuklar için ücretsiz gerçekleştirilecek olan UfozayTürk Uzay Macera Etkinliğine herkes davetlidir. UfozayTürk Uzay Macera Etkinliği; özgün, tiyatral, eğitici ve bizzat çocuğun deneyimlediği bir show etkinliğidir.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER