KARTEPE’NİN OKUL BAHÇELERİ TEK TEK YIKANIYOR

KARTEPE’NİN OKUL BAHÇELERİ TEK TEK YIKANIYOR

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi başlattığı eğitim yuvalarının temizlik ve bakımlarını titizlikle sürdürüyor.

YEREL HABER - 2017-09-22 09:35:32

2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesinde Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri eğitim kurumlarının temizlik ve bakımlarına titizlikle devam ediyor. Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destek ile takdir gören Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni eğitim öğretim yılında da okullara yönelik hizmetlerini kaldığı yerden devam ettiriyor. Bu hafta ders başı yapan okullarda eğitim öğretim görecek çocukların daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda bulunması adına Kartepe’deki okul bahçelerinde yıkama çalışmaları devam ediyor.

BİZİM ÇOCUKLARIMIZ

Tankerler yardımıyla tazyikli su ile okul bahçelerini yıkadıklarını belirten Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, “Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin daha sağlıklı alanlarda vakit geçirmeleri için okul bahçelerini temizliyoruz. Okul bahçeleri için başlatılan temizlik hizmetlerini rutinleştirerek eğitim ve öğretim dönemi boyunca belirli periyotlarda devam ettireceğiz. Bütün çocuklar, bizim çocuklarımızdır” dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER