Dünya Gülümseme Günü’nde gülümsemenizi Xperia XZ Premium ile ölümsüzleştirin

Dünya Gülümseme Günü’nde gülümsemenizi Xperia XZ Premium ile ölümsüzleştirin

1999 yılından bu yana her Ekim ayının ilk Cuma günü kutlanan “Dünya Gülümseme Günü” nü Xperia XZ Premium ile çekeceğiniz fotoğraflar ile kutlamaya ne dersiniz?

- - Kategorilenmemiş - 2017-10-04 09:54:17

İster tatlı bir gülümseme ister havada gerçekleştirilen bir hareket olsun, bir daha asla beklenmedik anları kaçırmayacaksınız. Xperia XZ1 ve Xperia XZ Premium’da yer alan Öngörülebilir Yakalama, siz deklanşör düğmesine basmadan saniyeler öncesinde görüntüleri otomatik olarak belleğe almaya başlar ve devamında belirlediği dört fotoğraf arasından seçim yapmanıza imkan tanır; size de en güzel gülümseme pozunu seçmek kalır.

Düşük ışık koşullarında dahi mükemmel görüntüler çeken Xperia XZ1 ve Xperia XZ Premium Motion Eye kameraya[i] sahip; bu sayede dünyada bir akıllı telefonda ilk Süper yavaş çekim özelliğini sunan Xperia XZ Premium, şimdi Xperia XZ1 ile beraber HDR ekran ayrıcalığını da sunuyorlar.

Ayrıca Xperia XZ1 ve Xperia XZ Premium’daki Gülümseme Deklanşörü sayesinde selfie çekerken gülümsemek yeterli.

Bilgi için:

GoodWorks

Eda Akyüzlü Şimşek – eda.akyuzlu@goodworks.com.tr – 0533 471 16 90

Canan Duran – canan.duran@goodworks.com.tr - 0534 896 05 61

Sony Mobile Communications Hakkında

Sony Mobile Communications, tüketiciler ve profesyonel pazarlar için ses, video, oyun, iletişim cihazları ve bilişim teknolojisi ürünleri üreten global bir inovasyon lideri olan Tokyo merkezli Sony Corporation’ın bir iştirakidir. Eşsiz müzik, resim, bilgisayar eğlencesi ve çevrimiçi işleriyle, Sony dünyanın lider elektronik ve eğlence şirketi olarak konumlandırılmıştır. Xperia™ akıllı telefonu ve tablet portföyüyle beraber yenilikçi akıllı ürünleriyle, Sony Mobile Communications, en iyi Sony teknolojilerine, üst kalite içeriklere ve Sony’ni ağ bağlantılı eğlence deneyimleri dünyasına kolayca erişim fırsatı sunmaktadır. Daha fazla bilgi için: www.sonymobile.com

[i] Xperia™ XZ Premium cihaz donanımı kullanan HD (720p) 960 fps yavaş çekim özellikli kendinden dahili bellekli görüntü sensörüne sahiptir. Strategy Analytics’in SpecTRAX hizmeti tarafından, 9800’ü aşkın akıllı telefonun yayınlanmış kamera sensörü teknik özellikleri ile kıyaslanarak teyit edilmiştir. 22 Mayıs 2017 itibariyle doğrudur.

Sony Mobile Communications’ın tanımladığı iç protokole dayanarak.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER