"ULUSLARARASI 15 TEMMUZ VE DARBELER SEMPOZYUMU” ÖNCESİ KATILIMCILAR YEMEKTE BİRARAYA GELDİ.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince düzenlenen, "Kartepe Zirvesi" kapsamında "Uluslararası 15 Temmuz ve Darbeler Sempozyumu” öncesinde düzenlenen yemek, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

GÜNDEM - 2017-10-26 10:43:41

Kartepe Green Park Otelde düzenlenen yemeğe; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy’un yanısıra, AB Genişlemeden Sorumlu Eski Komiseri Gunter Verhaugen, Bosna Hersek Federasyonu Parlamentosu Temsilciler Meclis Başkanı Edin Music, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile sempozyuma katılacak yerli ve yabancı konuklar katıldı.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy yemekte yaptığı konuşmalarında; “Bugün düzenlenen bu organizasyonda olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. AB Genişlemeden Sorumlu Eski Komiseri Gunter Verhaugen Kocaeli ve Türkiye’yi yakından bilen bir kişi. Bu anlamlı sempozyumda da bizlerle birlikte olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.  Farklı disiplinlere mensup otorite kişilerin katıldığı bir sempozyum gerçekleştiriyoruz. Kendi alanında uzmanların katılmıyla gerçekleşecek bu sempozyumun demokrasi adına  yararlı sonuçlar vermesini diliyorum. Tüm konuklarımıza ilimize hoşgeldiniz diyorum. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” diyen Sayın Valimiz sempozyumun başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un konuşmalarının ardından "Uluslararası 15 Temmuz ve Darbeler Sempozyumu” öncesinde düzenlenen yemeğe geçildi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER