SAADET ÇAYIROVA’DA COŞKULU DİVAN

SAADET ÇAYIROVA’DA COŞKULU DİVAN

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Aralık ayı divan toplantısını yoğun katılımla Çayırova Belediyesi kültür salonunda yaptı.

SİYASET - 2018-01-14 22:46:31

Saadet Partisi Kocaeli il başkanı Nurettin Çelik’in de katıldığı coşkulu programa yönetim kurulu üyeleri, mahalle yönetimleri, hanım kolları ve gençlik kolları yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. ‘’Heyecan’’ temalı sinevizyon gösterisi ve kuran okunarak başlayan toplantı, birim raporlarının alınması ve siyasi konuşmalarla devam etti.

SAADET PARTİSİ KİMSEYE BENZEMEZ

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatının Çayırova Belediyesi kültür salonunda düzenlediği Aralık ayı ilçe divan toplantısına katılan il başkanı Nurettin Çelik, Saadet Partisi ne akp’ye ne mhp’ye ne chp’ye nede başka bir partiye benzemez. Saadet Partisi ancak ve ancak kendisine benzer. Bu toprakları bize vatan yapan düşünceye benzer. Saadet Partisi, tüm insanlığın saadeti için çalışmayı inancımızın bir mecburiyeti olarak görür ve bu çalışmaları bunun için yapar’’ dedi. Çelik konuşmasını şöyle sürdürdü.

TİCARETTE BAŞARILILAR!

Sadet partisini bugün bir yerlere bağlamaya çalışan art niyetli kesimler şunu çok iyi bilsin. Saadet Partisi, siyaseti zenginleşme ve ikbal kapısı olarak görenlerin değil yeryüzüne hakkın, adaletin ve huzurun hâkim olması için, inancının gereği olarak aşk ve azimle çalışanların partisidir. 15 Yıldır ülkeyi yönetirken sürekli aldandık, kandırıldık ve yanıldık diyerek yönetimde beceri gösteremeyip sürekli zarar eden ve ülkemizin geleceğini borca ipotek edenler, konu şahsi ticaretlerine gelince pek bir maharetli olup, oturduğu evin kirasını ödeyemezken milyarderler sınıfına yükseliyorlar. Ama konu halka gelince, diyanet tarafından açıklanan 1909 tl olan fitre parasından bile düşük 1603 lira maaşı vermekten utanmıyorlar.

TÜRKİYE BİR KİŞİDEN BÜYÜKTÜR

Türkiye’de sistem işlemiyor. Bütün yetkiler sadece sarayda. Orada kurulan komisyonlarla ülke yönetiliyor. Bürokrat, savcı, hâkim, bakan, yönetim kademesinde kim varsa tamamı karar verirken acaba saray ne der yâda onay verir mi endişesi taşıyor. Kusura bakmayın ama o güvenmediğiniz kadroları siz getirmediniz mi? Devletin bütün noktalarına kadar siz atamadınız mı? Güvenmediğiniz kadroları zaten bir sebeple yâda sebep göstermeden görevden alıyorsunuz. Gerçi bu da tam bir ironi oluyor ‘’atanan sürekli değişiyor ama atayan 15 senedir kandık, yanıldık, aldatıldık bizi affedin deyip bir on sene daha istemesine rağmen halen yerinde duruyor ve her şey benim istediğim gibi olacak diyor. Hani dünya beşten büyüktür lafı varya işte ona istinaden bizde Türkiye (85 milyon) bir kişiden büyüktür diyoruz.

RANT GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKARIN

İlçe divan toplantısında konuşan İlçe başkanı Yusuf Aksu, ‘’Saadet Partisi siyaseti, halka hizmet ve gelecek nesillerin kazanması, ülkemizin kaynaklarının korunması, İslam âleminin birliğinin tesisi ve tüm insanlığın saadet ve huzuru için yapmaktadır.’’ dedi. Aksu konuşmasında şunlara değindi. ‘’Yeryüzünde adaletin ve huzurun gelişmesi yerine, özellikle Müslüman ülkelerdeki katliamların, zulümlerin ve çifte standartların arttığını gördüğümüz bu günlerde şu gerçeği kabul etmek mecburiyetindeyiz.  ‘tüm insanlığın huzuru, barışı ve saadeti batının eline ve insafına bırakılamaz’ bu anlayışla siyaset yapıyoruz. Bu söylediklerimizi icraat olarak da hem yerelde hem genelde ortaya koymaktayız. Yerelde yönetimin sebep olduğu birçok sorunu siyasi malzeme yapmadan yapıcı siyasetle çözüme kavuşturduk. Emek-İnönü meselesi biz olmasaydık dönülmez noktalara gidecekti, Toplu konut alanlarında yaşanan sıkıntılar, imar konusunda vatandaşı mağdur eden ama yandaşı koruyan konularda, Çayırova’lının malı olan yerlerin satılmaması için büyük mücadeleler verdik. Mahkemelere taşıdık, yürütmeyi durdurma kararları aldık. Fakat bir yerden sonra siyasi iktidar çoğunluk bizde el kaldır indir diyerek rant çarkını çevirmeye devam ediyor. Açılmamış yolları olan mahallemize olimpik yüzme havuzu yapıyorlar. Yüzde on sekiz yerleşimi olan yere parklar yapılırken %85 yereşim olan Yenimahalle Çayırova mahallelerine nefes alacak parklar yapılmıyor neden? Çünkü yer yok. On beş senedir sata sata yer bırakmadılar. Bugün yer yok ne yapalım diyorlar. Yönetim rant odaklı düşündüğünden adaletli uygulamalar yapıp ilçemizi yaşanabilir yer yapmak yerine ilçemizde nereyi kime peşkeş çekip rant elde ederiz diye düşünmekteler. Aksu, ‘’kısacası ilçemizle birlikte geleceğimiz de satılıyor’’ dedi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER