DERMAN ENGELLERİ AŞIYOR!

DERMAN ENGELLERİ AŞIYOR!

Çayırova Derman Tıp Merkezi olarak yaklaşık 1 yıl önce hizmet vermeye başladık.

YEREL HABER - 2018-01-17 15:46:36

Genç dinamik ve tecrübeli kadrosu ile kısa süre içerisinde bölgede adını duyuran bir merkez haline dönüştük. Başta Çayırova halkı olmak üzere bölge ilçelerinden gelen misafirlerimize de hizmet vermeye başladık. Bu başarıda şüphesiz ki siz değerli basın mensuplarımızın da payı büyüktür.

Bu yoğun tempomuz da sosyal ve kültürel çalışmalar ile de bölge halkımıza hizmet etme gayreti içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Engelleri Ortadan kaldıracak ve engelli bireylerin her zaman yanında olduğumuzu göstermek amacı ile 19 Ocak 2018 tarihinde Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda 1. Engelsiz Şiir Dinletisi yapmayı düşünüyoruz.

İlkini bu yıl yapmayı düşündüğümüz bu çalışmanın geleneksel hale düşünüp her yıl tekrar yapılması için özel bir çabamızın olduğunu bilmenizi isteriz.

‘’Engelleri Ortadan Kaldıran 19 kişinin 19 Ocak Saat 19.19 da 19 Engelsiz Şiir dinletisi’’ kapsamında yapmayı düşündüğümüz çalışmada engelli kardeşlerimizin başta edebiyat alanı olmak üzere bir çok konuda imkan tanındığı sürece başarabildiklerini sizlere göstermek olacaktır.

Bu çalışmada bizleri birçok kurum ve kuruluş desteklemektedir. Başta Çayırova Belediyesi olmak üzere Kocaeli Şairleri ve Yazarlar Birliği, Sivil Toplum örgütleri ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşları gecede hem bizleri hem de engelli kardeşlerimizi yalnız bırakmamak adına desteklerini açıklamışlardır.

Bütün çalışmalarımızda siz değerli basın mensuplarının her zaman desteğini yanında hisseden kurumumuz bu önemli gecede bizlere destek olacağını umut ediyor ve 19 Ocak günü düzenleyeceğimiz etkinliğe katılımlarınızı bekliyoruz.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER