DERMAN  ENGELLERİ AŞTI

DERMAN ENGELLERİ AŞTI

Çayırova’da yaklaşık bir yıl önce hizmet vermeye başlayan Derman Tıp Merkezi 19 Ocak Cuma 2019’da 19 engellenin sahne aldığı, 1. Engelsiz Şiir Dinletisi etkinliği düzenleyerek. Bu etkinlikle engelli bireylerin her zaman yanında olduğunu göstermeyi amaçlayan Derman Tıp Merkezi geleneksel hale getirilmesi planlanan etkinliğin ilkinde engelleri ortadan kaldıran 19 engelliye mikrofon verecek. Etkinliği Çayırova Belediyesi ile birlikte Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği’nin de destekleri ile yapıldı.

SAĞLIK - 2018-01-23 13:11:58

ŞİİR SÖYLEMİNE KATILANLAR

Bedriye Öztekin,  Kadir Kasak,  Arda Kasak,  Muhammet Enes Aydemir,  Turkay Ay,  Ecrin Akbulut,  Ergün Sakar, Ensar Topcu, Derya Alihan, Muhammet Aydemir, Hatice Demirtaş, Kadir Akbayrak,   Merve Aktaş, Sevgi Eriş, Burak Topcam, Beyzanur Uygun    

PROĞRAMA KATILIM YOĞUNDU 

DermanTıp merkezi yöneticileri ile birlikte Öncü İş Güvenliği Hizmetleri yöneticileri Çayırova  nın. Siyasi partileri Ak parti Çayırova İlçe başkanı Ali Osman Gür  Çayırova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanı Selahattin Kaya Milliyetci Hareket partisi İlçe başkanı Yunus Emre Düztaban  Çayırova İlçe Milli eğitim müdürü Azmi Tunç Çayırova İlçe spor müdürü İbrahim Şahin  Marmara engelliler dernek başkanı  Memiş Özdemir Kocaeli Beyazay Çayırova  dernek başkanı  Furkan Uğur Eşitti Kocaeli şairler ve yazarlar birliği nden Selçuk Düzgün, Seyfettin Karamızrak, Samet Civan    Gebze Yeni Dünya rehabilitasyon merkezi, Yumru kaya Özel uygulama merkezi,  İş adamları ; Emir kuyumculuk Nebi Emir, Elmalı ticaret Büşra Elmalı, Özgün Catering Yağmur Karadeniz, Piranlar otomotiv Faruk Fakioğlu  yanı sıra bölge halkı yoğun ilgi göstererek aslında her zaman yanlarında olduklarını göstermiş oldular.

 GENÇ DİNAMİK TECRÜBELİ KADRO

 DermanTıp merkezi yöneticileri  Açıklamada özetle şu görüşlere yer verildi: “Çayırova Derman Tıp Merkezi olarak yaklaşık bir yıl önce hizmet vermeye başladık. Genç, dinamik ve tecrübeli kadrosu ile kısa süre içerisinde bölgede adını duyuran bir merkez haline dönüştük. Başta Çayırova halkı olmak üzere bölge ilçelerinden gelen misafirlerimize de hizmet vermeye başladık. Yaptığımız  bu tür organisyon larda ne kadar yerinde olduğunu bölge halkımızın ilgi  ve alakası ile gördük Bu yoğun tempomuzda sosyal ve kültürel çalışmalar ile de bölge halkımıza hizmet etme gayreti içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda engelleri ortadan kaldıracak ve engelli bireylerin her zaman yanında olduğumuzu göstermek amacıyla 1. Engelsiz Şiir Dinletisi Programda engelli kardeşlerimiz başta edebiyat alanı olmak üzere birçok konuda imkan tanındığı sürece neler başarabileceklerini sizlere gösterecektir.”

 biz bundan sonra bu ve bunun gibi proğramlarada olmaya devam edeceğiz  bizleri  bu etkinlikte yalnız bırakmayan Çayırova belediyesine,  tüm siyasi  partilere,  kurumlara, iş adamlarına,   sivil toplum kuruluşlarına ve halkımıza   DermanTıp merkezi adına çok teşekür ederiz.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER