Başkan İsmail Baran; Sağlıkta çağ atladık

Başkan İsmail Baran; Sağlıkta çağ atladık

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Devlet Hastanesi’nde ziyaretlerde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Yeni hastane binası için de ‘sona doğru geldik’ dedi

YEREL HABER - 2018-03-07 12:38:28

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş ile birlikte Körfez Devlet Hastanesi’nde ziyaretlerde bulundu, muayene için hastaneye gelen vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Baran, ilk olarak Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık ve personel ile bir araya geldi. Başkan Baran daha sonra muayene için hastaneye gelen vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti. Vatandaşlar, projede sona doğru gelinen hastane binası için şimdiden Başkan Baran’a teşekkür ederken, Başkan Baran da projenin kısa süre içerisinde başlayacağını belirtti.

BÜYÜK YATIRIMLAR VAR

Türkiye’nin artık sağlık alanında çağ atladığını belirten Başkan İsmail Baran, “Eski günleri hatırlayın. Ülkemiz güçlendikçe, sağlık alanında da halkımızın taleplerini karşılayan hizmetler ile çağ atladık. Kocaeli’de de sağlık alanında büyük yatırımlar hayata geçiriliyor. Şehir Hastanemiz hızla yükseliyor. Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Sağlık Bakanlarımıza, Kocaeli’deki sağlık yatırımlarında büyük katkıları Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’a ve milletvekillerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

KÖRFEZ’İN İHTİYACI VAR

Körfez Belediyesi olarak da birçok alanda sağlıklı yaşamın önemi için çalışmalar yapıldığını belirten Başkan İsmail Baran, Körfez Devlet Hastanesi’nin ek binası için de projenin neredeyse tamamlanma noktasına geldiğini, kısa süre içerisinde ihaleye çıkacağını belirtti. Başkan Baran, “Gerçekten Körfez’in ihtiyacı olan bir projeydi. Tamamen Körfez Belediyesi olarak kendi öz kaynaklarımızla yatırımı gerçekleştireceğiz. Bakanlıkta projeye son hali veriliyor” ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER