BASKETBOL TOPU BAYRAMI HİDO İLE TAÇLANACAK

BASKETBOL TOPU BAYRAMI HİDO İLE TAÇLANACAK

İzmit Belediyesinin Türkiye’ye örnek olan öğrencilere basketbol topu dağıtım töreni Basketbol Federasyon Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu’nun katılımlarıyla 20 Mart Salı günü yapılacak.

YEREL HABER - 2018-03-14 13:51:21

Atatürk Spor Salonunda saat 10.30 ‘da gerçekleşecek olan dağıtım töreninde çocuklar basketbol toplarını Hido’nun elinden alacak.  İlk defa 2016 yılında başlanan ve şimdiye kadar 20 bin öğrenciye basketbol topu dağıtılan proje ile bu sene de 10 bin ilkokul 4. sınıf öğrencisine top verilecek.  Ünlü Akrobatik Gösteri Ekibi  Karizma Show’un nefes kesen gösterileriyle başlayacak olan dağıtım töreninde büyük coşku yaşanacağını belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “  Türkiye’de ilk defa 2016 yılında başladığımız projemizle birlikte 20 bin öğrencimizi basketbol toplarıyla ve sporuyla tanıştırdık.  

GURUR VERİCİ

Toplarını ülkemizin gururu olan Hidayet Türkoğlu’nun elinden almaları çocuklarımız için ayrı bir heyecan ve mutluluk oldu. Bisiklet projemizden sonra bu  projemizin de tüm Türkiye’ye örnek gösterilmesi ve şehrimizin pilot  bölge seçilmesi bizim için ayrı bir gurur verici. Bu yılda basketbol topu bayramımızda yine Hidayet Türkoğlu’nu misafir edip, aynı heyecanı yaşayacağız. Sporun her dalınınım ve sporcularımızın her zaman yanındayız.    Belki de bizim dağıttığımız bu toplarla geleceğin Hido’ları şehrimizden yetişecek ” dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER