Darıca’da iki kişi arasında çıkan kavga sonucu meydana gelen olayda taraflardan biri silahını çekti. Yerde boğuşmaya kadar varan kavgada ateş alan silahtan çıkan mermi iki kişiyi yaraladı

GÜNCEL - 2018-04-13 11:14:53

Edinilen bilgilere göre olay Darıca Zincirlikuyu Mahallesi Kaplan Caddesi üzerindeki üzerindeki bir evde meydana geldi. İddialara göre evinin alt katına ait pencereden dışarıyı seyreden ve yaşamını koltuk değneklerine bağlı olarak devam ettiren bedensel engelli 65 yaşındaki Ahmet D., caddenin karşısında erkek kuaförlüğü yapan 50 yaşındaki Recep K. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Akşam saat 20.30 sularında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine koltuk değnekleri ile evinden dışarıya çıkan Ahmet D., kendisini bekleyen Recep K. ile kavgaya tutuştu.

AYNI KURŞUN İKİSİNİ DE YARALADI

Yerde boğuşmaya kadar varan kavga sırasında hangisinin çektiği belli olmayan silah ateş aldı. Ateş alan silahtan çıkan kurşun önce Recep K.’nın kalçasına isabet ederken, daha sonra da yere çarpıp Ahmet D.’nin ayak bileğine isabet etti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet D. tedavisinin ardından taburcu edilirken, Recep K. ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Recep K.’nın da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER