Koordinasyon Merkezi İhalesi yapıldı

Koordinasyon Merkezi İhalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Plaj Yolu Cumhuriyet Mahallesi’nde Kocaeli Bilim Merkezi kurulmadan önce faaliyet gösteren Bilim ve Teknoloji Kulübü binasını 153 Koordinasyon Merkezi haline getirecek.

YEREL HABER - 2018-04-18 14:39:05

Yapıda gerçekleştirilecek dönüşüm için tadilat çalışmaları yapılacak. Merkez, konferans salonu, fuaye ve çağrı merkezi olmak üzere üç bölümden oluşacak.

90 KİŞİLİK ÇAĞRI MERKEZİ

Etüt Projeler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan tadilat çalışmasında, projeye göre yapının doğu bölümündeki geniş kısım çağrı merkezi olarak düzenlenecek. Fuaye kısmına ilave asma kat yapılacak. Konferans salonu kısmında ise genel bakım onarım çalışması gerçekleştirilecek. Çağrı merkezi kısmında mevcut bölme paneller ve duvarların tamamı ve arka kısımdaki mahallerin tamamı yıkılıp yeni plana göre düzenlenecek. Burada 90 kişilik çağrı merkezi oluşturulacak. Yeni oluşan mahalde bay-bayan mescit, bay-bayan wc, dinlenme alanı, ısıtma merkezi yer alacak.

ÇALIŞMA BÖLÜMLERİ

Çağrı merkezi alanında bölme panellerle bilgi işlem, sosyal medya, dijital medya, vardiya planlama, revir, görüntülü çağrı, psikolog, arşiv, toplantı odası, kalite yönetim ve süper vizor mahalleri yer alacak. Fuaye alanında yeni yapılacak asma kat için temele kadar kazılıp ilave temel yapılacak. Bu alanda koordinatör odası, iş geliştirme ve konuşma kalitesi odası yer alacak. Ayrıca mevcutta bulunan odalar yönetici ve proje ofislerine dönüştürülecek. Yapının cephesinde hasar gören kısımlar onarılarak görsel bütünlük sağlanacak.

 

9 FİRMA TEKLİF VERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yapının tadilatı için ihale düzenledi. İhaleye 9 firma teklif verdi. En düşük teklifi 2 milyon 568 bin TL ile Alimoğulları İnşaat verirken en yüksek teklif 3 milyon 248 bin TL ile Modern Yapı İnşaat’tan geldi. İhaleyi kazanan firma yer tesliminden sonra 90 gün içinde tadilat çalışmasını tamamlayacak.  

 

Firmalar                                            Teklifler

Atlas BK İnşaat                               3 milyon 29 bin TL

Sam İnşaat                                      3 milyon 119 bin TL

Akgüneş İnşaat                               2 milyon 930 bin TL

Alimoğulları İnşaat                          2 milyon 568 bin TL

Arıcan İnşaat                                   2 milyon 741 bin TL

Gersut İnşaat                                  3 milyon 299 bin TL

ARC İnşaat+ Celal Altun                2 milyon 777 bin TL

DK İnşaat                                        3 milyon 172 bin TL

Modern Yapı                                   3 milyon 248 bin TL

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER