CHP DARICA İLÇE BAŞKANI YAKUP TÖRK’TEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

CHP DARICA İLÇE BAŞKANI YAKUP TÖRK’TEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk “Anneler Günü” dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Törk açıklamasında şu sözlere yer verdi:

SİYASET - 2018-05-11 14:23:04

“Aile yaşamındaki güçlü duruşlarından ve çalışma hayatındaki başarılarından dolayı öncelikle tüm kadınlarımıza saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Kadınlarımız ve annelerimiz çağdaş dünyada ve ülkemizde sevginin, dostluğun ve barışın en güçlü güvencesidirler. 
Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve annesi Zübeyde Hanım’ın aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, evladı için ömrü boyunca hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan annelerimizin ellerinden öpüyor, başta şehit annelerimiz olmak üzere, haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğim kıymetli annem, sevgili eşim ve tüm annelerimizin gününü kutluyorum.
Anneler Günü’nün gerçek manada kutlanması adaletin hakim olduğu özgür, demokratik bir Türkiye’de mümkündür. Bugün annelerimizin, kadınlarımızın taşıdıkları görev ve sorumluluklar en az Kurtuluş Savaşı yıllarındaki ölçüde önem arz etmektedir. Tüm kadınlarımıza ve annelerime sesleniyorum ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda “ARTIK TAMAM” şimdi mücadele zamanıdır.”

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER