AÇIKHAVA'DA FİLM KEYFİ AKRA'DA YAŞANIR

AÇIKHAVA'DA FİLM KEYFİ AKRA'DA YAŞANIR

Sezonun öne çıkan filmlerinden oluşturulan film seçkisiyle misafirlerine Açıkhava’da sinema keyfi yaşatan AKRA, Temmuz ayında da büyülü gecelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

KÜLTÜR HABER - 2018-07-13 10:17:03

Eşsiz manzarasını açık havada konforla buluşturan AKRA’nın, Açıkhava Film Günleri, Temmuz ayında da tüm hızıyla devam ediyor.

Sinemaseverler, Hollywood’un ünlü oyuncusu Emma Watson ve Tom Hanks’in başrolü paylaştıkları, Dave Eggers’in romanından uyarlanan ve yönetmenliğini James Ponsoldt’un yaptığı ‘The Circle’ı 18 Temmuz, Oscar ödüllü Helen Mirren’in oyunculuğuyla adeta göz kamaştırdığı The Hundred Food Journey’i ise 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü AKRA’nın eşsiz atmosferinde izleme şansına sahip olacaklar.

Seyircilerin doğayla iç içe ve ev rahatlığında film izlemenin keyfine vardığı AKRA Açıkhava Film Günleri’nin Temmuz ayı programı, günümüz dünyasında sosyal medyanın ve dijital dünyanın hayatımızı nasıl etkilediğini anlatan filmi “The Circle” ile başlayacak.

Öne çıkan filmlerinden oluşturulan film seçkisiyle misafirlerini ağırlayacak olan AKRA, misafirlerinin kalbine yıldızlar altında dokunmaya devam ediyor. Akra Açıkhava Film Günleri’nde sinemaseverler, doğanın içinde izledikleri filmin tadını ister minderlerde, ister şezlonglarda yaz boyu çıkarma ayrıcalığına sahip olacaklar. Açıkhava’da film keyfi yaşamak isteyen sinemaseverler 20 TL katılım ücreti ödeyerek, sinema keyfi coşkusunu yaşayabilecekler.

Duygu ve deneyimleri ön plana çıkartan yeni nesil otelcilik konsepti Urban Social’la fark yaratan AKRA; dokunuş, lezzet, koku, ses ve wellbeing (Daha İyi Bir Sen) kodlarını buluşturarak, konaklama deneyiminin merkezine yerleştiriyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER