MUHTEŞEM BAYBURT GECESİ

MUHTEŞEM BAYBURT GECESİ

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşma Festivali’ne bu yıl Bayburtlular Derneği ev sahipliği yaptı. Birçok önemli ismin katıldığı gecede keyifli anlar yaşanırken gecenin sonunda hediye taktimi yapıldı.

GÜNDEM - 2018-07-15 11:06:37

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Şehirler ve Kültürler Festivali’ne bu yıl Bayburtlular Derneği ev sahipliği yaptı. Birçok önemli ismin katıldığı gecede keyifli anlar yaşanırken gecenin sonunda hediye taktimi yapıldı.
Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Festivali Darıca'da gerçekleşti. Bayburtlular Derneği ile ortaklaşa düzenlenen gecede başta Bayburtlu olmak üzere birçok önemli isim katıldı. Birlik ve beraberliğin pekiştiği gecede Bayburtlu önemli isimler sahne aldı. Geceye katılanlar müziğe eşlik ederek eğlendi. Darıca Belediye Başkanı Şükür Karabacak olmak üzere Darıca bayburtluar dernek başkanı Doğan Bakır, İstanbul bayburtluar dernek başkanı Faruk Kılıçaslan, Kocaeli bayburtluar dernek başkanı Mustafa Varol, Türkiye bayburtlular federasyonu başkanı Adil Büyükdağ, Çayırova bayburtlular dernek başkanı Murat Şentürk, Çayırova Genç Osman dernek başkanı Celal Akbaş, Türk halk müziği sanatçısı Selim Güler gibi isimler geceye katıldı. Ak Parti  eski beldiye başkanı Ziyattin Akbaş  hazır bulundu. Gecenin sonunda hediye taktimi yapıldı.Darıca CHP İlçe Başanı Yakup Törk ve yönetimi ile birlikte MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi gecede yer aldı. Darıca Belediye Başkanı Şükür Karabacak gecede kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek;”Bayburt tarihin en önemli yerlerinden biridir. Bu geceyi düzenleyen herkese ve Bayburtlu hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bu geceki birlik ve beraberliği 15 Temmuz yıl dönümünde de görmekten memnuniyet duyarım.”dedi. Haber Murat Gökkaya

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER