ASGD GEBZE'YE ŞUBE AÇIYOR

ASGD GEBZE'YE ŞUBE AÇIYOR

Derneğin Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ve yöneticileri Gebze’deki spor muhabirleri ile bir toplantı yaparak ilk adımı atmış olacaklar. Spor basını ve potansiyeli açısından önemli bir yere sahip olan Gebze, derneğin şubesini açarak önemli bir açılım gerçekleştirmiş olacak.

SİYASET - 2018-07-27 11:53:08

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Levent Altun ile İdare Amiri İsa Turhan’ın bir süredir sürdürmüş olduğu çalışmalar neticesinde, şube aşamasına gelindi. Merkezi Bursa’da bulunan ve Türkiye’nin birçok ilinde şubeleri bulunan ASGD’nin İzmit’te de şubesi bulunuyor. 

 

TGF GENEL BAŞKANI DA GELİYOR
ASGD ile Gebze spor basınının buluşacağı toplantıya, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’nın da katıldi. Toplanti Darıca’daki Teras Kafe’de gerçekleşti Levent Altun ve İsa Turhan  konuyla ilgili Gebze’deki spor basını ile toplantı yaparak bilgilendirmelerde bulundu.

 

ŞUBE YÖNETİCİLERİNİ SPOR BASINI SEÇECEK

Levent Altun yaptığı konuşmada,  toplantı ile şube için ilk adımı atmış olacağız. Sonrasında ise bir temsilci ve 5 asil, 5 yedek isimden oluşan geçici bir yönetim belirleyerek üye kayıt çalışmaları başlayacak. Ardından ise genel kurul yaparak resmi bir yönetim seçilecek. Bu oluşumda spor gazetecileri ve yazarlar yer alacak, temsilci ve yöneticileri de kendileri seçecekler” diye konuştu. Basın toplantısı sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber Murat Gökkaya

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER