ORDULULAR ÇAYIROVA'DA ZAFER BAYRAMINI KUTLADILAR

ORDULULAR ÇAYIROVA'DA ZAFER BAYRAMINI KUTLADILAR

Çayırova'lı Ordu'lular ve dernek Başkanı Ramazan Demir 30 Ağustos'ta bir araya gelerek birlikte hem zafer bayramını, hem kurban bayramını kutlamış oldular.

GÜNDEM - 2018-09-02 14:47:46

Çayırova'lı ordu'lular ve dernek Başkanı Ramazan Demir 30 ağustos'ta bir araya gelerek birlikte hem zafer bayramını, hem kurban bayramınıkutlamış oldular.

Kocaeli bölgesinde bulunan ordu'luların fındık zamanının bayrama tekabül etmesinden dolayı bayramda bir araya gelemeyen hemşeriler 30 Ağustos nedeniyle bu fırsatı kaçırmayarak dernek binasında bir araya geldiler. Şehitler için dualar edilip fatihalar okundu. Ayrıca Zafer Bayramı içinde dernek Başkanı Ramazan Demir şu kısa mesajı gazetemiz vesilesiyle dile getirdi.
"30 Ağustos Büyük Taarruz’un yıldönümünde halkımızın ve kahraman ordumuzun bayramını kutlar; başta büyük zaferin kumandanı Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, halkımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.
Vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunun habercisi ve bağımsızlığımızın müjdecisi olan 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünü birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşkuyla özgür bir şekilde kutlamayı Allah bize ve neslimize daima nasip etsin" dedi.
Program sonrası yaşanan bu manevi atmosferi ölümsüzleştirmek içinde hatıra fotoğrafı çekildiler.

Haber Hüseyin Mert

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER