VATANIMIZIN GELECEĞİ GENÇ NESİLLERE EMANET EDİLECEKTİR

Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Melikşah Taşkın 2016-2017 eğitim ve Öğretim yılı münasebetiyle basın açıklaması yaptı.

EĞİTİM - 2016-09-17 19:48:50

Taşkın yaptığı açıklamada;
 
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak imanlı ahlaklı çalışkan ve mesleğinde başarılı gençlerin yetişmesi konusunda faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
 
Bilmek , öğrenmek , okumak ve yazmak insana has bir özelliktir. Bu kabiliyet insanın ruhi yapısının gereğidir. İslamın ilk emri (İkra) oku olması da eğitim ve öğretimin önemini daha da anlamlı kılmaktadır . İslam bir ilim ve irfan dinidir , öğrenmeye ve araştırmaya büyük önem vermiştir.
 
Ülkemizi gelişmiş müreffeh medeniyetler arasına çıkarmak için eğitim ve öğretimin önemi çok büyüktür . Şüphesiz aziz vatanımızın geleceği genç nesillere emanet edilecektir . Ülkemizin gelişmiş medeniyetler arasında yer alması için her Türk gencinin kendini geliştirmesi vatandaşlık görevi olmalıdır.
Sigara, alkol ve uyuşturucu yaşının gittikçe düşmesi bizleri derinden üzmektedir. Bu konuda anne -babalara ve öğretmenlerimize çok büyük görevler düşmektedir . Polisimizle birlikte bizlerinde bu konuda her zamankinden daha dikkatli olmak için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. . Sigara , alkol ve uyuşturucu ile alakalı dönem dönem konferanslarımız olacaktır.
Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının vatan ve millet sevdalısı ,elleri öpülesi öğretmenlerimiz ve geleceğimizin teminatı öğrenci kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz. Dedi 
Günün Diğer Haberleri