Darıca Türkelispor Kulübü, sporun ve genç yeteneklerin gelişimine katkı sağlayan güçlü destekçilerinden DDC Group’a teşekkürlerini iletti. Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz, açıklamasında DDC Group’un kulübe her zaman destek verdiğini vurgulayarak, bölgesel sporun ve genç sporcuların büyümesinde bu tür iş birliklerinin önemine dikkat çekti.
“DDC GROUP’UN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ”
Ferhat Yılmaz, DDC Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk ve ortağı Yahya Kemal Beşiroğlu’na, kulübe verdikleri katkılar, sıcak misafirperverlikleri ve yakın ilgileri için özel olarak teşekkür etti. “Kulübümüzün gelişimi ve bölgedeki gençlerimizin sporla buluşması adına DDC Group’un desteği çok değerli. Tarihi bir başarı yakalayarak BAL liginde mücadele edeceğimiz yeni sezonda yanımızda olan DDC Group’a teşekkür ederiz” diyen Yılmaz, iş birliğinin uzun yıllar süreceğine inandıklarını ifade etti.
ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR
Başkan Yılmaz, genç sporcuların motivasyonunu artırmak ve yerel sporun kalitesini yükseltmek adına özel sektörün desteğine her zaman ihtiyaç duyulduğunu belirterek, DDC Group ile bu iş birliğinin örnek teşkil ettiğini kaydetti.