10 Bin Ton Asfalt Kullanılacak

10 Bin Ton Asfalt Kullanılacak

Çayırova Belediyesi inşaat sezonunda yoğun bir program uygulayarak Özgürlük ve Emek Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına başladı.

GÜNCEL - 2016-05-25 14:00:54

Altyapısı biten, pmt serimi tamamlanan sokaklarda asfalt uygulamasına başlayan belediye, Özgürlük Mahallesinde 10 Bin ton asfalt kullanacak.

Bu kapsamda Çayırova Belediyesi Fen İşleri ekipleri İstiklal Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi ve Ertuğrul Gazi Caddesi arasındaki sokakları kapsayan Özgürlük Mahallesi’nde toplamda 38 sokakta asfaltlama yapacak.

2016 yılı Fen İşleri yatırım planına doludizgin devam eden, altyapı ve üstyapı çalışmalarına başlayan kurum, Özgürlük Mahallesi’nde ve Emek Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarına başladı. Pmt serimlerini bir yandan sürdüren ve diğer yandan asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiren Belediye, kısa sürede çalışmaları tamamlayarak tretuvar yapımlarına başlayacak.

Yaklaşık 15 Milyon Liralık Asfalt Yatırımı

Özgürlük Mahallesi’nde başlayan ve hızla ilerleyen üstyapı çalışmalarını inceleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 2016 yılı yatırım planı çerçevesinde Özgürlük Mahallesi, İnönü Mahallesi ve Emek Mahallesinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştireceklerini söyledi. İlk etapta Özgürlük ve Emek Mahallelerinde asfalt uygulamasının başladığını aktaran Demirci, İnönü Mahallesinde de altyapının ardından çalışmaların süreceğini söyledi.

Altyapı Sonrası Sırada İnönü Var

2016 yılı boyunca 15 Milyon Liralık bir üstyapı yatırımı yapılacağını aktaran Demirci, “Geçtiğimiz yıl içerisinde asfalt rekoru kırarak birçok sokağımızı üstyapıya kavuşturduk bu yıl içerisinde de çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek. Özgürlük ve Emek Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına başladık. Yine İnönü Mahallesi’nde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Yıl boyunca hava şartlarının uygun olması halinde durmadan çalışacağız. Vatandaşlarımıza tertemiz sokaklar ve caddeler sunacağız.” dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER