Çayırova Kadın Kolları Birinci Oldu

Çayırova Kadın Kolları Birinci Oldu

AK Parti Teşkilat Performans Sisteminde, Kadın Kolları bazında Kocaeli ve Çayırova başarısı. AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Türkiye Birincisi olurken, İlçeler bazında da Çayırova birinci oldu.

SİYASET - 2017-03-02 12:45:54

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları TPS’de Birinci Oldu

AK Parti’nin teşkilatlar bazında performans değerlendirmesi yaptığı TPS sonuçlarına göre, Şubat ayında İl bazında AK Parti Kocaeli Kadın Kolları yine birinciliği elden bırakmazken, ilçeler bazında da Çayırova Kadın Kolları 88.83 puan ile birinciliğini elde etti. Daha Önceki aylarda Türkiye birinciliği kendinden söz ettirirken 930 ilçeler arasında birinciliğini elde eden AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir ve ekibini oldukça mutlu etti.

Demir Ekibini Kutladı

AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir Birinciliğini sosyal medyada yaptığı paylaşımında “Teşkilat mensubu tüm dava arkadaşlarımı kutluyorum çıktığımız bu kutlu yolda muvaffak olacağız inşallah. “ şeklinde sözlerine yer vererek tüm ekibini kutladı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER