Outlet Center İzmit’te

Outlet Center İzmit’te

12 Aralık Mağazacılar Günü kutlandı Outlet Center İzmit Bünyesindeki Tüm Mağazaların Yöneticileri 12 Aralık Mağazacılar Günü’nde bir araya geldi.

EKONOMİ - 2017-12-13 09:59:59

 

Türkiye’de, Perakende / Mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlayan 12 Aralık Mağazacılar Günü bu yıl 5. kez kutlanıyor.

Tüm mağaza yöneticilerinin pozitif enerji ve coşkusunu bir kat daha arttırmak amacıyla; Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu çatısı altındaki derneklerin öncülüğünde 2013 yılında 12 Aralık Mağazacılar Günü adıyla kutlanmaya başladı.

Bu kapsamda, Outlet Center İzmit Yönetimi; 12 Aralık 2017 Salı günü sabah saat 09.15’de merkezde bulunan tüm mağazaların yöneticilerini Köfteci Yusuf’ta sabah kahvaltısında ağırladı. Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü K. Osman İLLEZ ve Outlet Center İzmit Merkez Müdürü Naci BEKTAŞ; merkez bünyesinde çalışan mağazacılara “Gösterdiğiniz özverili çalışmadan ötürü sizlere teşekkür ediyor ve 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü kutluyoruz.” dediler.

Gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen mağaza yöneticileri, kendilerine atfedilen bu gün için oldukça memnun kaldılar.

Outlet Center İzmit Hakkında;

1997 yılında açılan, Türkiye’nin ilk outlet merkezi Outlet Center İzmit, ünlü markaların outlet ürünlerinin satışa sunulduğu 55 mağaza ile hizmetine devam etmektedir. 144 dönüm arazi üzerine kurulmuş olan Outlet Center İzmit, 2 bin 500 araçlık ücretsiz otoparka ve 28 bin 777 metrekare kiralanabilir alana sahiptir. Cafe & restoran, eğlence alanları, spor merkezi ve Türkiye’nin önde gelen firmalarına ait fabrika satış mağazası ile faaliyet gösteren merkez, bünyesinde bulunan yüzlerce ünlü markayla ziyaretçilerine tüm yıl boyunca avantajlı ve keyifli alışveriş imkânı sunuyor.

 

Outlet Center İzmit Bünyesindeki Mağazalar;

Adidas Outlet / Altınyıldız Classics / Atasay Outlet / Ayakkabı Dünyası / Bambi / Beymen Business / Burger King / Colin's / Çift Geyik Karaca / Derimod Depo / Enza Home / Fabrika / Flo / Hatemoğlu / İnci Outlet / Kahve Dünyası / Kanz Outlet / Kemal Tanca / Köfteci Yusuf / LC Waikiki Outlet / Lee Cooper / Levi’s / Life Express Fitness Club / Magrabi Optical / Mavi / McDonald’s / Mehmet Tatlı Kuaför / Minel / MMM Migros / Network / Nike Factory Store / Ofisiletişim /Apple Satış Servis / Outlet Vakko / Palet Ayakkabı / Panço Outlet / Puma / Ramsey / Samsung Estek Teknoloji / Sarar / Skechers / Starbucks Coffee / Teknosa Extra Outlet / Tergan Deri / Tiffany & Tomato / Tommy Hilfiger / Toyzz Shop / U.S. Polo Assn. / Watsons / Yataş Bedding / Yörük Sofrası / Bolçi Çikolata / Shell

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER