Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu temeli atıldı

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu temeli atıldı

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun temel atma törenine katılan Başkan Karaosmanoğlu, eğitim, kültür ve sporda Dilovası’na yatırımların devam edeceğini söyledi

EĞİTİM - 2018-06-08 17:07:32

Her ilçeye bir yüzme havuzu yapmayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu doğrultuda projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Kenti spor tesisleriyle donatan Kocaeli Büyükşehir, sporcu bir gençliğin yetişmesi için bu alanlara önem veriyor. Yarı olimpik yüzme havuzları kentin pek çok yerinde yerlerini alırken yeni tesislerin yapımı için de projeler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda Dilovası ilçesine değer katacak olan yarı olimpik yüzme havuzu için temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası’na eğitim, kültür ve spor alanlarında yapılan yatırımların gelecekte de devam edeceğini söyledi. Tören sonunda Başkan Karaosmanoğlu, tesisin 2019 yılı ocak ayında bitirilmesi için müteahhit firma yöneticisinden söz aldı.

 

 

TEMEL ATMA TÖRENİNE YOĞUN İLGİ 

Temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, protokol ve vatandaşlar katıldı.  

 

BAŞKAN: EN BÜYÜK DEĞER SAĞLIK

Temel atma töreninde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Eskiden insanlarımız köylerde yaşarken, bağ bahçe ve tarla işleriyle uğraşarak zaten spor yapıyordu. İnsanlarımız şehre geldiklerinde bazen dört duvar arasına sıkışabiliyor. Ondan sonra da insan hareketsiz kalınca, her türlü hastalık ortaya çıkmaya başlıyor. Biz toplumumuzdaki gencinde yaşlısının da, kadınının da, erkeğinin de spor yapmasını arzuluyoruz. En büyük değer, en büyük sermaye sağlıktır” dedi.

 

“SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN SPOR YAPMAMIZ GEREKİYOR”

Başkan Karaosmanoğlu, “Sağlığımız bizim için çok önemli, onun için sağlıklı besleneceğiz. Doğal ürünler bulup tüketmeye çalışalım. Bunun yanında da 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER