Afşin Bey Eğitim Kurumları Farklı Dallarda Rekorlar Kırmaya Devam Ediyor.

Afşin Bey Eğitim Kurumları Farklı Dallarda Rekorlar Kırmaya Devam Ediyor.

Kurulduğu 2013 yılından itibaren alanında eğitimin tartışmasız lideri Afşin Bey Eğitim kurumları 2018 eğitim yılında da projelerine bir yenisini ekledi.

EĞİTİM - 2018-07-04 14:30:48

Avrupa’da Çöl yak Hemşireliği’ adı ile kazanılan projeyle Afşin Bey Eğitim Kurumlarının öğrencileri İtalya ve Yunanistan’da staj yapma imkânı buldu. Daha önceki yıllarda da Ulusal Ajans ile kazanılan projelerle  ispanya, Almanya, Polonya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti gibi Avrupa Birliği üyesi ülkelerde staj eğitimlerini tamamlamış yurtdışında da geçerli olan Sağlık personeli olarak denkliğini gösteren Euro Pass belgeleriyle Avrupa ülkelerinde çalışma imkânına kavuşan  Türkiye’de ise aranan nitelikli ve tam donanımlı bireyler olarak sağlık alanında  çalışma hayatına başlamışlardır.

21 Ocak 2018’de İtalya’nın Milano kentine giden öğrenciler İtalya’nın seçkin hastanelerinde staj yaparak , Ülkemizi en güzel şekilde temsil etmişlerdir. Ardından 20 Mayıs 2018’de komşu ülke Yunanistan’ın Girit Adasında tatil keyfinde eğitimlerini yaparak  kendilerine farklıklar katmış yeni kültürler öğrenerek  staj eğitimlerini tamamlamışlardır.  Mevcut Yurtdışı eğitimi süresince becerileri ve nitelikleriyle kendilerine staj yaptıkları hastanelerde çalışma teklifleri yapılmış gelecekte öğrencilerimizin  bunları değerlendirme imkânları doğmuştur.

T.C Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı çerçevesinde Erasmus + programı uygulamaya ve öğrencilerimizin bu programlardan ücretsiz şekilde yararlanması için her yıl proje üretmeye devam edildiğini  belirten Kurucu Müdür Ümit Varol Afşin Bey Eğitim Kurumlarının her alanda rekorlara devam edileceğini eğitimde başarıya götüren yenilikleri ve projeleri sürdüreceklerini belirtmiştir. 

Projelerin hazırlanması ve üretimi eğitim kadromuzun profesyonel ekipleri tarafından yapıldığını bu konuda tüm eğitim kurumlarında öğrencilerin vizyonunu ve ufkunu geliştirmek farklı kültürleri göstermek ve güzel uygulamaları ülkemize  getirmek için bu projelerde yer alması gerektiğini tavsiye etmiştir.

Afşin Bey Eğitim Kurumları olarak ülkemizi her daim güzel temsil etmek ve eğitim uygulamalarında tüm Dünyada yapılan yenilikleri takip etmek  kurum misyonumuzun bir parçası  olduğunu söyleyerek bin bir emekle hazırlanan projeleri kabul eden Ulusal Ajans’a teşekkür etmiştir. 

 

 Haber Yalçın Akbulut

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER