Darıcalı öğrencilerin spor salonu hızla ilerliyor

Darıcalı öğrencilerin spor salonu hızla ilerliyor

Büyükşehir tarafından Darıca Bağlar başı Ortaokulu’na kazandırılan spor salonu inşaatı hızla ilerliyor

SPOR - 2018-09-28 10:03:03

Pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir spor salonunu da Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için inşa ediyor. Öğrencilerin spor aktivitelerini rahatça yapabilecekleri tesis, farklı spor dallarında da antrenman yapma imkânı verecek. Isıtma ve soğutma sistemleri bulunacak spor salonu, öğrencilerin yaz-kış spor yapmalarını sağlayacak.

 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Birinci kat ıslak hacimlerinde duvarların seramik kaplama imalatları devam eden spor salonunun ıslak hacimlerde sıhhi tesisat imalatları da hızla tamamlanıyor. Çevre temizliği ve tesviye imalatları başlayacak salonun ayrıca elektrik desant döşeme imalatı ve anahtar priz imalatı devam ediyor. Salonun cephelerinde yapılan trapez kaplamalarının eksiklikleri de kısa bir süre önce tamamlandı. Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak.

 

BASKET VE VOLEYBOL SAHALARI
Salonun zemin katında 28x13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9x13 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon bulunacak. Spor salonunda sahaların dışında 220 kişilik tribün, antrenör odası, soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve büfe için ayrılmış kısımlar da yer alacak. Spor salonunun yapımında 33 ton demir,15 ton hasır çelik, 115 ton yapı çeliği ve yaklaşık 1000 m3 hazır beton kullanılacak.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER