Yaşa Erdoğan'da yönetim kurulu tanıtımı

Yaşa Erdoğan'da yönetim kurulu tanıtımı

CHP Gebze Kadın kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ilçe binasında düzenlenen tören ile yönetim kurulunu tanıttı.

SİYASET - 2018-10-14 14:16:37

Törende konuşan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya "Kadının olduğu yerde barış ve güzellik olur. Biz Cumhuriyet kadınları hep güzellikler için çalışıyoruz. Seçim sonrası oluşan bazı sıkıntılar yüzünden görevden ayrılan arkadaşlarıma bu güne kadar olan çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ötekileştirmeden hep birleştirici olarak bir yönetim yaptığımıza inanıyorum. Yeni yönetimin, CHP bayrağını bir üste taşıyacağına inanıyorum. Bizim ötekileştirme gibi bir lüksümüz yok onun için hepimiz Yaşa Erdoğan arkadaşımızla birlikte olacağız ve kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Yaşa Erdoğan "Can yoldaşlarım" diye başladığı konuşmasında "Kadınlarımız hoş geldiniz. Parti bayrağını en iyi şekilde taşımak için göreve geldik. Siyaset ve Yaşamın her yerinde kadının olduğu her yerde yüksek bir seviye vardır. Kadınlarımızın siyasette yaptıkları asla küçümseneçek şeyler değildir. Ötekileştirmeyen bütünleştirici örf ve adetlerimize değer ve onlara göre davranan bir anlayış içerisinde olacağız. 15 yıldır örselenen ve yok edilmeye çalışılan değerlerimize sahip çıkacağız. Parti içi kısır çekişmelerini bir kenara koyup eski yeni yönetici demeden umudumuzu ve dirençimizi hep diri tutup birlikte çalışacağız"dedi.

Yaşa erdoğan'ın Yeni Yönetimi şu şekilde;

Hülya Taşcı - Başkan Yardımcısı, Nurcan Adalıtaş - Sayman, Sibel Dağlı - STK Sorumlusu, İsmihan Eroğlu - Örgütlenme Sorumlusu, Beycan Demir - Basın Sorumlusu, Şerife Albayrak - Bilişim Sorumlusu, Günay Odabaş - Örgütlenme Sorumlusu, Fatma Güzey - Basın Sorumlusu olarak  belirlendi.

Haber Murat Gökkaya

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER