Gebzespor'dan 2-1'lik yenilgi

Gebzespor'dan 2-1'lik yenilgi

Gebzespor, sahasında ağırladığı Nazilli Belediyespor karşısında öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı.

SPOR - 2018-10-18 19:35:40

Mor beyazlılar Özgür Demirtaş’ın ilk maçında evinde sezonun ilk yenilgisini aldı.

ÖNE GEÇTİK

3. Lig 1 . Grup takımımız Gebzespor, Gebze Alaettin Kurt Stadında Nazilli Belediyespor ile karşılaştı. Ekibimiz, iç sahada sezonun ilk yenilgisini aldı. Yeni teknik direktör Özgür Demirtaş’ın ilk randevusunda sahadan Gebzespor 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı. Menekşe maça 15. Dakikada İslam’ın attığı golle önde başlarken bu dakikadan sonra da fırsat yakaladı. Ama vuruş konusunda beceriksizdi. Deplasman takımı 42. Dakikada Aykut’un uzaktan vuruşuyla ilk yarıyı 1-1 tamamladı.

İÇERDE İLK KEZ

Maçın ikinci yarısında daha fazla rakibinin üzerine giden Gebzespor, pozisyon bulsa da golü daha çok duran toplarla aradı. Deplasman takımı Nazilli Belediye bir puana razı bir görüntü çizse de kontrataktan ataklar geliştirdi. Nazilli Belediye maçın 89. Dakikasında Sergen ile golü bulurken bu golle ekibimiz adeta buz kesti. Ligde 10 puanda kalan Gebzespor bu skorla ligde iç sahada ilk kez mağlup olmuş oldu. Maçın Sonuçu  Gebzespor 1 NaziliBelediye 2

Haber Murat Gökkaya

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER