MHP Gebze Belediye Başkan aday adayı Serap Çakır MHP’den Gebze Belediye Başkanlığı için başvuruda bulundu.

SİYASET - 2018-11-23 08:17:41

Gebze Belediye Başkanlığı için başvuruda bulunan Serap Çakır, seçim sürecine ilişkin gazetemiz Muhabiri Murat Gökkaya'ya açıklamalarda bulundu.
Marmara gazetesi sahibi aynı zamanda Gebzespor’un efsane başkanlarından İlker Çakır’ın eşi Serap Çakır,  MHP Genel Merkezi’ne giderek resmi başvurusunu yaptı. İnşaat, emlak ve gazetecilik konularında faaliyet gösteren iş Kadini Serap Çakır’ın adaylığı Gebze’nin gündeminde bomba etkisi yarattı. Gebze kamuoyunun da yakından tanıdığı Çakır, seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ
Kamuoyundan gelen yoğun talep ve istek doğrultusunda adaylığa başvuru yaptığını söyleyen Çakır,” Her seçim döneminde kamuoyundan adaylığa başvuru yapma konusunda yoğun istek ve talep oluyordu. Partimizde sağ olsun adaylığa çıkmam konusunda ısrarcı oldu.  Ankara’ya giderek resmi başvurumu yaptım. Çalışmalara da yoğun bir şekilde başladım. Gece gündüz demeden, Gebze’nin her mahallesini ekiplerle beraber gezeceğiz ve kendimizi anlatacağız. Gebze’de sıkılmadık el bırakmayacağız.” dedi. 

BEYAZ PROPAGANDA YAPARAK GÜVEN SAĞLAYACAĞIZ
Siyasetçilerin genellikle Olumsuz propaganda yaparak oy kazanmaya çalıştığını dile getiren Çakır,” Ben kesinlikle Olumsuz propagandaya karşıyım. Beyaz propaganda yaparak vatandaşın güvenini sağlamayan çalışacağım. Bu yola kazanmak için girdim. Kazanmak içinde çalışmalara yoğun bir şekilde başladım. Gebze’de Belediye Başkanı olarak seçilirsem vatandaşın elimden geldiğinde destekçisi olacağım.” diye konuştu.

GEBZESPOR'A HER ZAMAN DESTEK
Gebzespor’a her zaman destek olacağını dile getiren Çakır, Gebzespor’a kalıcı gelir sağlayacağını ve her daim destekçisi olacağını aktardı. Gebze’de birçok sorunun da varlığından bahseden Çakır sözlerine şöyle devam etti;” Bizler vatandaşların ihtiyacına yönelik hizmet gerçekleştireceğiz. Diyen Çakır şu sözü verebilirim ki Gebze Belediyesi’nin tüm geliri kuruşu kuruşuna vatandaşa hizmet olarak geri dönecek.  Sorunları gidermeye çalışacağız.” Tüm Aday Adaylarına Başarilar dilerim diyerek  sözlerine  son verdi 

Haber Murat Gökkaya

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER