“BİZİM VERDİĞİMİZ SÖZLERİMİZ VAR”

“BİZİM VERDİĞİMİZ SÖZLERİMİZ VAR”

Gebze CHP İlçe Başkanlığında belediye başkan adayını takdim etmek amacıyla basın toplantısı düzenlendi.

SİYASET - 2018-12-09 13:07:39

CHP Gebze İlçe Başkanlığında Av. Recep Dursun ve aday adayı Dr. İsmail Demir’in katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirildi. Gebze CHP İlçe Başkanlığında bugün belediye başkan adayını takdim etmek amacıyla düzenlenen basın toplantısına CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, İlçe Yöneticileri ve Parti üyeleri katıldı.

İlk olarak konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “31 Mart yerel seçimleri öncesinde 2 tane pırıl pırıl adayımız vardır. Her iki adayımızda iş hayatı ve aile hayatıyla topluma örnek teşkil eden insanlardır. Parti içinde yaşamış olduğumuz adaylık yarışında genel merkezimiz Av. Recep Dursun’u açıklamıştır. CHP çok sesli bir partidir ve her daim eleştirilere açıktır. Çok seslilik bir demokrasinin örneğidir ve CHP’de her daim demokratik olma yolunda ilerlemiştir, ilerleyecektir. Biz CHP Gebze İlçe Yönetimi olarak Gebze Belediye Başkanlığını partimize kazandırmaya söz verdik ve sözümüzü yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Birbirimize kenetlenmeye ve birlik olmaya bu gün her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bu yüzden yeniden örgütleneceğiz. Bu örgütlenmenin en önemli adımı yaklaşan yerel seçimleri kazanmaktır. Kaybedecek zamanımız yok. Adayımız bellidir, hepimizin adayıdır ve onunla birlikte Gebze’de yeni bir ateş yakacağız. Bu ateş insanlığın, özgürlüğün bağımsızlığın, insanlığın ateşi olacaktır. Yolumuz çağdaş, demokratik, akılcı ve özgür bir Türkiye yaratmanın yoludur. Omuz omuza yürüyeceğiz ve seçimi kazanacağız.” dedi.

Genel Merkez tarafından atanan CHP Gebze Belediye Başkan adayının arkasında olacağını dile getiren Aday adayı İsmail Demir;” yaşadığım bu süreçte sakin bir şekilde bana ve Recep arkadaşıma destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinde hedefimiz seçimi kazanmak. CHP Gebze Teşkilatı olarak önümüzdeki yerel seçimleri kazanacağımıza gönülden inanıyorum. Adayımız Recep Dursun’a her türlü desteği vermeye hazırım.” dedi.

“BİZİM VERDİĞİMİZ SÖZLERİMİZ VAR”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, ”Aday adayı İsmail Demir arkadaşıma teşekkür ediyorum. Bizim aramızda ki rekabet tatlı rekabettir. Bizim partililerimizle, birbirimizle ne kavgamız var nede ayrışmamız var. Bu Cumhuriyeti bize armağan edenlere sözümüz var, bizim Deniz Gezmişe ve Uğur Mumculara verdiğimiz sözümüz var. Çağdaş, yaşanabilir, demokratik bir Türkiye yaratmak için sözümüz var. Bunun ilk ayağı önümüzde ki yerel seçimlerdir. Kadınlarımız, kızlarımız, gençlerimizler ve tüm partililerimiz ile beraber CHP’yi Gebze’ye kazandıracağız. Ben Gebze İlçe Yönetiminde görev aldım, sokaklardan asla eve dönmedim. Partimiz uğruna her zaman çalışmaya devam edeceğim. “ ifadelerini kullandı. 

"AK PARTİDEN FARKIMIZ VAR!"

Dursun sözlerine şöyle devam etti: ”Bizim CHP olarak AK Parti’den farkımız var. Bizler her kesimin söz sahibi olmasını sağlayacağız. Her mahallede mahalle temsilciliği oluşturacağız. Halkın istemediği şeyleri dayatma yoluyla yapmayacağız. Belediyeyi taşeronlara ve müteahhitlere teslim etmeyeceğiz. Kamu kaynaklarını kamu hizmetlerine yönlendireceğiz. Engelliler, çocuklar, yaşlılar kamu hizmetlerinden ücretsiz yararlanacak. Ulaşım sistemindeki sorunları çözeceğiz. Bunları biz gerçekleştireceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda asla kişileri zenginleştirmek değil, herkesi zenginleştirerek Gebze’yi huzurlu, mutlu ve sağlıkla insanların yaşadığı bir kent haline getirmek. Gebzeh Belediyesi’ni yeniden CHP’nin bayrağının sallandığı bir belediye haline dönüştü

Haber Murat Gökkaya

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER