Dilovalı Horasanlılar ‘Şayir’ dedi

Dilovalı Horasanlılar ‘Şayir’ dedi

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, SKM programları kapsamında Dilovası Erzurum Horasanlar Derneği’ne ziyarette bulundu.

SİYASET - 2019-02-05 22:27:10

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, Dilovası eski Belediye Başkanı Halit Yaşar ve Dilovası Dernekler Federasyonu eski Başkanı Ercan Güneş ile birlikte SKM programları kapsamında Dilovası Erzurum Horasanlar Derneği’ne ziyarette bulundu.

 

TAM DESTEK VERİYORUZ

Dilovası’nın gelişmesi için Hükümet ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteğine ihtiyaç olduğunu belirten Dilovası Erzurum Horasanlılar Derneği Başkanı Ramazan Durmaz, “Dernekler ilçemizin sosyal ve kentsel projelerin gelmesi noktasında önemli bir konuma sahiptir. Biz Dernek temsilcileri olarak ilçemizin menfaati gözeterek seçim süreçlerin de akil kararlar vermeliyiz. İlçemizin ve Ülkemizin menfaatini gözeterek Dilovası Horasanlılar olarak Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir’e tam destek veriyoruz” dedi.

 

KATILIMCI BİR YÖNETİM ANLAYIŞI

Amaçlarının Dilovası’nı daha gelişmiş bir ilçe haline getirmek olduğunu belirten AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, “ Yerel Seçimler sürecinde halkımızın teveccühü bizlere güç veriyor. Dilovası’nda bulunan yöresel ve sosyal dernekler ile sürekli bir araya gelerek katılımcı yönetim anlayışımızı anlatıyoruz. Ortak gayemiz Dilovası’nda daha refah bir ortamda hemşerilerimizin sosyal ve kentsel projelerimiz ile buluşturmaktır. AK belediyecilik vizyonu ve katılımcı yönetim ile ilçemizde hizmet ağını genişleteceğiz” dedi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER