Mahalli idare seçime yönelik çalışmalar devam ediyor

Mahalli idare seçime yönelik çalışmalar devam ediyor

Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanlığı olarak 31 Mart 2019 Mahalli idare seçime yönelik çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

SİYASET - 2019-02-09 01:09:57

Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığımıza Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi il başkanımız sayın Aydın Ünlü Bey yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı sayın Sami Açikök ve Sunay Gezer il sekretimiz Sayin İzzet Erdem il yöneticimiz sayın Bülent Işık Bey Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Yunus Emre  Düzdaban ve Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi SKM Başkanı sayın Fatih Kayaoğlu hazır bulundu...
Çayırova Milliyetci Hareket partisi ilçe Başkanlığı olarak 31 Mart 2019 Mahalli idare seçime yönelik çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanlığı olarak Cumhur ittifakafi  adayı ile seçime girmekteyiz. Adayımız sayın Bünyamin Çiftçi Beyefendi Meclis üyesi olarakta Milliyetçi Hareket artisine oy istiyeceğiz. Güçlü bir meclis icin şeffaf Bir yönetim için güçlü bir denetim için Milliyetçi Hareket Partisine oy istemekteyiz. Bu arada Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığımıza 44 Meclis üyesi aday adaylığına başvuruda bulunmuşlardır. Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanımız sayın Aydın Ünlü Bey ve il teşkilatımız tarafindan kurulan komisyonlar tarafından meclis üyesi Aday adaylarıyla mülakat yapıldı. Bu mülakatlar Sonucunda meclis üyesi sıralaması ve strateji ona göre belirlenecektir.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER