YAPAMAYACAĞIMIZ SÖZÜ VERMEYECEĞİZ

YAPAMAYACAĞIMIZ SÖZÜ VERMEYECEĞİZ

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da yapacakları projelerin yer alacağı beyannameyi kısa sürede açıklayacaklarını belirterek, “Hizmet dolu bir beş yıl olacak” ifadelerini kullandı

SİYASET - 2019-02-14 13:02:23

AK Parti Çayırova İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırladığı program kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, esnaf dernek ve ev ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ile partililerin de katıldığı seçim çalışmalarında vatandaşlarla görüşüp dert ve sıkıntılarını dinleyip not alan Bünyamin Çiftçi, seçimin önemi ve Cayırova'nın geleceğine dair açıklamalarda bulunuyor.

 

İSTİŞARE EDEREK YAPACAĞIZ

Geçmişte Cayırova'ya yapılan en büyük hizmetin Çayırova’ya ilçe statüsünün kazandırılması olduğunu ifade eden AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova'nın geleceğinin çok parlak olduğunu söyledi. Beş yılda yapılan güzelliklere daha da güzellikler katacaklarını anlatan Çiftçi, hizmetleri istişare ederek birlikte yapacaklarını kaydetti.

 

TEŞKİLATLARA ZİYARET

Çiftçi, partisinin Şekerpınar ve Cumhuriyet Mahalle Teşkilatlarının toplantılarına katıldı, önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Çiftçi, partinin kılcal damarları olan mahalle teşkilatlarının bu seçimde de üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğine inandığını söyledi. Çayırova ile ilgili alınacak  kararlarda parti teşkilatı ile istişare edip karar vereceklerini anlatan Çiftçi, seçimlerin ülkenin bekası için önemli olduğunu vurguladı.

 

YAPAMAYACAĞIMIZ SÖZÜ VERMEYECEĞİZ

Türkiye'ye ekonomik bir saldırı olduğunu anlatan Çiftçi, ülkeye diz çöktürmek isteyenlerin bunu başaramayacağını ve 31 Mart akşamı büyük hayal kırıklığı yaşayacaklarını kaydetti. Çiftçi yapamayacakları hiçbir sözü vermeyeceğini, kendisine güvenenleri asla mahcup etmeyeceklerini ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacaklarını sözlerine ekledi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER