Gebze'yi birlikte yöneteceğiz

Gebze'yi birlikte yöneteceğiz

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Beylikbağı Mahallesi'nde kurulan Çarşamba pazarını dolaştı. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, "Gebze'yi hep birlikte yöneteceğiz" dedi.

SİYASET - 2019-02-14 14:25:32

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze sokaklarını aşındırmaya devam ediyor. Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen beraberindeki kalabalık bir ekiple Beylikbağı'nda seçim çalışmalarını sürdüren Çakır, Beylikbağı Mahallesi'nde kurulan Çarşamba pazarını dolaştı. 
 
PAZARCIDA VATANDAŞTA MAĞDUR
Pazarda alışveriş yapan vatandaşın ve pazarcı esnafının büyük ilgisi ile karşılaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, şikayet ve önerileri dinledi. Pazarlarının kaldırılmamasını isteyen esnaf ve vatandaşların sorunlarını not alan Serap Çakır, "Vatandaşta, pazarcı esnafı da uygulanan kapalı pazar alanlarından memnun değil. Bu konuda hep birlikte bir araya gelip herkesin memnun olacağı ortak bir karar alacağız. Bu şekilde vatandaşta, esnafta mağdur" dedi. 
 
BEYLİKBAĞI SKM AÇILIŞI YAPILACAK
Beylikbağı'ndaki pazarın ardından dükkanları da ziyaret eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Herkesin fikirleri, önerileri benim için önemli. Yeni dönemde Gebze'yi hep birlikte yöneteceğiz" şeklinde konuştu. Vatandaşları 17 Şubat'ta Beylikbağı'ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına da davet eden Serap Çakır, "17 Şubat pazar günü saat 17:00 da açılışını yapacağımız Seçim Koordinasyon Merkezi'ne herkesi bekliyorum" dedi. 
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER