Miting gibi açılış

Miting gibi açılış

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ın Beylikbağı bölgesinde bulunan Ulus Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı miting havasında gerçekleşti. Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır tarafından Ulus Mahallesi'nde bulunan Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi. Beylikbağı bölgesindeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa STK temsilcileri, muhtarlar, muhtar adayları katılım sağladı.

SİYASET - 2019-02-18 11:15:13

MEŞALE VE SLOGANLARLA KARŞILANDI
Miting havasında gerçekleşen açılış öncesi Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Beylikbağıspor Tayfa Grubu tarafından meşale ve sloganlarla karşılandı. 
 
Yoğun katılımın sağlandığı programda konuşan Serap Çakır, "Adaylık başvurumun hemen ardından başladığım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hizmet için bu yola çıktım. Beylikbağı bölgesi olarak sizlerin hizmet alamadığınızı biliyorum. Allah'ın izni ile benim dönemimde 31 Mart'tan sonra gerek hizmeti ve ilgiyi göreceksiniz. Tüm sorunlar bizim dönemimizde çözülecek" dedi. 
 
HİZMETTEN YANA ŞÜPHENİZ OLMASIN
Şeffaf, üretken ve eşit bir yönetim anlayışı ile Gebze'yi yöneteceğini dile getiren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Hizmetten yana şüpheniz olmasın" ifadelerini kullandı. Açılış öncesi karşılama nedeniyle teşekkür eden Çakır, "Böyle bir karşılama için hepinize teşekkür ediyorum. Çok duygulandım, gururlandım. Görüyorum ki ben zaten kazanmışım. Gönüllü ordumuzla çalışmalarımızı sürdürerek 31 Mart gecesi zaferimizi ilan edeceğiz" şeklinde konuştu. 
 
TAPU SORUNU İÇİN TOPLANTI YAPILACAK
Serap Çakır'ın ardından söz alan Gebzespor'un efsane başkanı ve eşi İlker Çakır ise açılışta tapu sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. Çakır, "Hürriyet ve Yavuzselim Mahallerinde yaşanan tapu sorunu için önümüzdeki günlerde sizlerle bir araya geleceğiz. Geniş bir toplantı ile detaylarıyla sizlere aktaracağız" dedi. 
 
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER