Şayir,

Şayir, "Dilovası'nın istikbali için istikrar vakti"

Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, gençlerin ilgi ve sevgisinin kendisine büyük güven ve sorumluluk yüklediğini belirtti. Yapılan programa Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fazıl Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, Meclis üyesi Recep Laç ve meclis üyesi adayı Sinan Yaşar ile çok sayıda genç katıldı.

SİYASET - 2019-03-17 16:47:24

GENÇLERLE ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, "Biz gençler olarak seçim sürecinin başladığı ilk günden bu yana sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Binlerce genç arkadaşımıza ulaşarak Dilovası'nın geleceği için adayımız Hamza Şayir'e destek istiyoruz. Gençlerimizden büyük ilgi görüyoruz. Genç arkadaşlarımızda çok iyi biliyor ki Dilovası'na hizmet gelecekse AK Parti ile gelecek" dedi.

 

GÖNÜLLERİ FETH EDECEĞİZ

Geleceğin Dilovası'nın yapacakları projeler ile sağlam temeller üzerinde yükseleceğinin altını çizen Hamza Şayir, "Şimdi Dilovası'nın istikbali için istikrar vakti. Kim ne derse desin, Dilovası'nda son 10 yılda AK Parti İle çok önemli projeler hayata geçmiştir. Herkesin yaşamaktan ayrıcalık ve gurur duyacakları bir Dilovası için geri sayım başladı. Genç arkadaşlarımız şunu çok iyi bilmeli ki; Dilovası'na hizmetlerin gelmesi için AK Parti'ye ihtiyacı var. Dilovası'nın maceraya vakti yok" diye konuştu.

 

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Düzenlenen toplantıda spordan sanata, eğitimden sosyal yaşama, genel siyasetten yerel siyasete kadar birçok konuda gençlerin fikirlerine kulak da veren Şayir, “Gençler, bugünü değil yarını temsil ediyor. Geçmişte beni tanıyanlar çok iyi bilir ki her zaman gençlerimize büyük önem verdim. Her daim genç arkadaşlarımızın yanında olmaya çalıştım. Biz geleceğin Dilovası'nı birlikte yönetmek istiyoruz" dedi.

 

İSTİHDAM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Gençlerin istek ve beklentilerini tek tek dinleyerek not alan Şayir, “Sizin beklentileriniz bizim önceliğimizdir. Çünkü siz bizim yarınlarımızsınız. Spor, kültür ve sanatta Dilovası için yapacaklarımız hazır. Ama daha da önemlisi kuracağımız Kadın, Gençlik El Sanatları Merkezi ve Kariyer ve İstihdam Merkezi ile genç arkadaşlarımın istihdam sorununu çözmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER