Başarılı Bakım Çalışmaları

Başarılı Bakım Çalışmaları

SEDAŞ’ın Körfez İlçesinde 3 vardiyada 7 gün 24 saat görev yapan İşletme Bakım Ekipleri, elektriğin teknik kalitesi ve sürekliliği için başarılı bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

GÜNCEL - 2019-09-16 05:43:44

SEDAŞ’ın tüm bölgelerinde olduğu gibi Körfez İşletme Bakım Ekipleri de kendi faaliyet bölgelerinde elektrik şebekesindeki bakım çalışmalarına hız verdiler. Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti için en önemli elektrik dağıtım faaliyetleri içinde yer alan bakım çalışmaları SEDAŞ ekipleri tarafından koruyucu önlemler olarak planlı bir şekilde yürütülüyor. SEDAŞ ekipleri, elektrik şebekesinde yapılması gereken bakım çalışmalarına odaklanarak kış mevsiminde arızaların yaşanmaması için önlemleri alıyorlar. Körfez İşletme Bakım Ekipleri, elektrik şebekesinde oluşan kesinti sayısı ve süresini azaltmak ve teknik kaliteyi artırmak için bakım çalışmalarına büyük bir ağırlık veriyorlar. 

 

SEDAŞ ekipleri, bakım çalışmaları kapsamında, elektrik direklerinde izolatörleri, trafoları, elektrik dağıtım panolarını, aşırı ısınma yapan trafo ve kabinlerde bağlantılar ile tüm teçhizatı elden geçiriyor ve bakımını sağlıyor. Genel aydınlatma için bakım kapsamında armatürleri de elden geçiren SEDAŞ ekipleri arızalı olanları onarıyor ya da değiştiriyor. SEDAŞ Körfez İşletme Bakım Ekipleri enerji hatlarının altında ve yanında şebekedeki iletkenlerde arıza yaratabilecek ve enerji kesintisine yol açabilecek, can ve mal emniyeti açısından tehlike oluşturan ağaç dallarını budayarak, enerjide teknik kalite için çalışmalarını sürdürüyorlar.  

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER