KADEF DUR DURAK BİLMİYOR

KADEF DUR DURAK BİLMİYOR

KADEF HEMŞERİSİ AYDEMİR’E GİTTİ. YILDIRIM’VE EKİBİNİN ENERJİSİ MAŞALLAH DEDİRTİYOR.

SİYASET - 2021-01-19 21:39:28

AYDEMİR HEMŞERİLERİNİ AĞIRLADI              
Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ve beraberindeki Ağrılı dernek başkanları heyeti ile Dilovası Cumhuriyet Halk Parti ilçe başkanı Hemşerileri Sn.Kerem AYDEMİR’i ve yönetim kurunu makamlarında ziyaret etti.Görevinde başarılar diledi.
 
Ziyarete, Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım'a federasyona bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 


KADEF YAPTIĞI PROJELERİ ANLATTI
Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonun yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Yıldırım, yaptığı çalışmaları da detaylı bir şekilde anlattı. Yıldırım’ın ardından federasyona bağlı dernek başkanları da, söz alarak kendilerini tanıttılar. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, memnuniyetlerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi  İlçe Başkanı Kerem AYDEMİR ve yönetim Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Medeniyetler Diyarı Doğdumuz Ağrı şehrimizin güzel insanları ülkemize,ilimize ve ilçemize her daim katma değer katan sosyal, kültürel, siyasal anlamda da bizlerin önemsediği bir kıymeti halkımızdır.Vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan kırmızı çizgilerine önem veren Ağrılı hemşerilerimizi önemsiyoruz. Kocaeli ilimizle özdeşleşen bir toplumdur.Dilovası bunun bir örneğidir.Ağrı halkı. Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz, farklı farklı görüşlerde olsak da, ülkenin bölünmez bütünlüğü bizler için olmazsa olmazımızdır. Öte yandan bu kadar kısa bir sürede güzel işler yapmışsınız, daha güzel çalışmalar yapacağınıza da inancımız tamdır. Bu anlamda Başkan Ömer YILDIRIM ’ı ve ekibini tebrik eder başarılar dileriz” Türkiye’deki ve Kocaeli’ndeki Ağrılı hemşerilerimiz bu ülkenin ana unsurlarıdır. Bu bilinci taşıyan eğitimli liyakatli, vatanına ve milletine bağlı insana olduğu için değer veren bir topluluktur. Aydemir sözlerine şöyle devam etti.KADEF’in de, tam bu noktada diğer yöre halkıyla kültürel harmanlamayı gerçekleştiren ve bu misyonu üstlenen görevi var. Burada da, sivil toplum kuruluşlarının önemi büyüktür dedi,Aydemir’in ardında söz YILDIRIM;Bizler KADEF olarak Tüm siyasi  partilere eşit mesafede olduğumuzu beyan ederiz dedi.Her Partide çeşitli görevler alan hemşerilerimiz var Sizin partinizde de var bizler hemşerilerimiz ile sizler arasında köprü görevi görüyoruz.Özellikle Dilovası ilçemizde yoğun yaşamaktadır.Hemşerilerinize seçilebilir yerlerde yer vermenizi arzuluyor ve bekliyoruz” dedi.Görevinizde başarılar dileriz dedi.

KADEF Başkanı Ömer Yıldırım,Hemşerisi olan Başkan AYDEMİR’e yönetim KADEF kurulu arkadaşları hediyelerini taktim etti. Samimi ve hoş bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette ilçe süreci ile ilgili güzel istişareler yapıldı.

DERNEKLER ZİYARETE TAM KADRO KATILDI

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF)’in ziyaretinde eşlik eden dernekler heyeti; KADEF kurucu yönetim kurulu üyesi Birol YILMAZ, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin KAPLAN ve yönetim kurulu  İsrafil Allak Dilovası Ağrılılar Derneği başkanı Nihat ABA KADEF Kurucu yönetim kurulu Yusuf TOLTAR, Dilovası Ağrı Eleşkirtliler yöneticisi aynı zamanda Dilovası Belediye Spor Kulüp Başkanı Recep LAÇ, Dilovası Ağrı Taşlıçaylılar Derneği Başkan vekili Hikmet DEMİR,Dilovası Ağrı merkez Yorgunsöğüt köyü yönetimi Doğan KAYA KADEF medya tanıtım birimi Cihan TEKER.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER