ÇAYIROVA DEVA BAŞKANINI KAMUOYUNA AÇIKLADI

ÇAYIROVA DEVA BAŞKANINI KAMUOYUNA AÇIKLADI

ÇAYIROVA DEVA ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ BAŞKANINI KAMUOYUNA AÇIKLADI…

SİYASET - 2021-03-12 21:59:14

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Teşkilat Birim Başkanı Kemal KÜLTE yazılı bir basın açıklaması yaparak; Özgürlük  Mahalle Başkanı ataması ile ilgili detayları paylaştı.
Deva Partisi Çayırova Teşkilat Başkanı Kemal KÜLTE yaptığı açıklamada; İlçe Başkanlığımız Mahalle  Başkanlarının tespiti ve kamuoyuna açıklanması çalışmalarını yürütmek amacıyla bir komisyon oluşturmuştu. Bu kapsam da  Teşkilat Komisyonumuzun yaptığı titiz çalışmalar sonucunda, Özgürlük Mahalle Başkanlığımıza Şerafettin ÖNGEN  Bey atanmıştır. Yapılan atamamızın hem Mahallemize hemde ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.
Komisyonumuzun diğer mahallelerle ilgili çalışması titizlikle devam ediyor.Özellikle Sosyal Medya ve partimizin web sayfası üzerinden tüm Türkiye’de olduğu gibi Çayırova’mızda da Deva Partimizde görev almak istediğini ifade eden vatandaşlarımız var. Yoğun talebe karşılık verebilmek   için hepsiyle tek tek görüşüyoruz.  Tespit ettiğimiz mahalle başkanlarımız var.  İlçemizin diğer mahallelerini de belirlenen takvim çerçevesin de  kamuoyuyla paylaşacağız.  Mahalle Başkanımız Şerafettin ÖNGEN  Bey’i tebrik ederiz . İnşaallah hep birlikte hayırlı çalışmalar yapacağız. İlçemize uzun yıllar hizmet edecek yeni yüzleri siyasete katmanın mutluluğunu yaşıyoruz…
Kemal KÜLTE
DEVA Partisi Çayırova Teşkilat Başkanı
Şerafetin ÖNGEN  Kimdir?
1973 Yılında  Kastamonu’da doğdu. Özel bir firmada yöneticilik yapmaktadır. 1994-2002 yılları arasında Refah Partisi ve Fazilet Partisi İstanbul Alibeyköy teşkilatlarında görev yaptı.  2015 yılında üyesi olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi’nden istifa etti. 2010 yılından bu yana Özgürlük Mahallesi’nde ikamet eden Şerafettin Öngen evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER