BÜTÜN SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ KATILDI

BÜTÜN SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ KATILDI

Çayırova Sinop'lular kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlendiği hemşeri gecesinde Ak Parti , Yeniden Refah Partisi, Gelecek Partisi,CHP ve İYİ partililer yoğun katılım sağladılar. Dernek Başkanı Muammer Aydın ve yönetimi tarafından organize edilen geceye hem vatandaş düzeyinde hem de siyasiler düzeyinde katılım çok olunca adeta gece muhteşem oldu.

KÜLTÜR HABER - 2024-03-01 09:20:36

Başkan Muammer Aydın'ın Çayırova spor kulüp başkanı olması ve siyasi parti temsilcileri ile iyi ilişkiler içinde olması nedeniyle 
son zamanlarda görülmemiş dernek gecelerinden farklı bir katılıma sahne oldu.

 Çayırova Golden Palace Dügün Sarayıında düzenlenen program için titizlikle çalışan hazırlık komitesi, özellikle Başkan Muammer Aydın davetlilerle birebir ilgilenmesi Sinopluları ve katılımcıları memnun etti.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla coşkulu bir şekilde başladı


Son zamanlarda sinobun yetiştirdiği önemli ses sanatçılarından Habibe Bozkır ve Necip Can'ın hem sunup hem söylediği program da salon adeta Sinop şarkıları ve türküleriyle yıkıldı Alkışlar iki sanatçı için hiç susmadı. programı sonuna kadar enerjileri hiç eksilmeyen iki sanatcıya başkan Muammer Aydın program sonunda plaket takdim etti.

BÜTÜN SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ KATILDI 

Geceye katılan bazı siyasi parti temsilcileri belediye başkan adaylarını 
Ak Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi 
İyi Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci Yeniden Refah Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Hamza Ekşioğlu
CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe 
Yine Çayırova İlçe Baskanlarından
Ak Parti Çayırova İlçe  Başkanı Erhan Sarıdede ve yönetimi , 
MHP Çayırova ilçe Başkanı İsmail Akkuş ve yönetimi 
CHP Çayırova ilçe  Başkanı Binali Eniş ve yönetimi 
 Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe Başkanı Adem Yıldız ve Yönetimi 
 Gelecek Partisi Çayırova ilçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ve yönetimi mevcut  mahalle muhtarları ve muhtar adayları ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

BAŞKANIN KONUŞMASI ALKIŞ ALDI 

Gecede Sinop'lular kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Başkanı Muammer Aydın  yaptığı konuşmada, “ Değerli misafirler, bir Sinoplu olarak bu muhteşem tablo karşısında elbette şaşırmamak, heyecanlanmamak mümkün değil. Sinoplular olarak her zaman sevgi, saygı ve dostluk içinde yaşamayı bildik. Bu kardeşlik ortamının ülkemizde egemen olmasını özlemle bekliyorum. Bu akşam bu salonda dostluk, kardeşlik, bir arada yaşama birliğini gördüm. Bu salonda herkesi birlik ve beraberlik içinde görmek bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir.  Gecemize katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Şunu söylemek istiyorum Böyle büyük bir ailenin bize verdiği temsil hakkını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor ve her alanda haklarınızı savunmaya gayret ediyoruz. Sizlere de bize olan desteğiniz için teşekkür ediyoruz".dedi salon Başkanı bu güzel konuşmasından dolayı uzun süre alkışladı.

DERNEĞE EMEĞİ GEÇENLER UNUTULMADI 

Program zaman zaman kesilerek Programda emeği geçenlere teşekkür ederek plaket takdim edildi 
Son olarak gelen konuklar ikramin bol olduğu bir gece yaşarken siyasi parti temsilcileri ve sanatçılarla da bol bol   fotoğraflar çekildiler 

HABER HÜSEYİN MERT

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER