TÜM AGD'Li GENÇLER AYNI ANDA GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

TÜM AGD'Li GENÇLER AYNI ANDA GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

Çayırova Anadolu Gençlik Derneğinin organize ettiği Liseli Gençler "Türkiye Geneli Liseler İftarı Programı"nda bir araya geldiler.

KÜLTÜR HABER - 2024-03-22 07:57:40

Sevgi ve Kardeşlik sloganıyla  faaliyetlerine devam eden Çayırova AGD, Liseler Komisyonu Çayırova'nın  her mahallesinde çalışmalarını sürdürerek alkışı hâk ediyorlar.
 Bu Ramazan da "Gençler İçin Uyanış Vakti" sloganıyla Ramazan çalışmalarını sürdüren Çayırova AGD, Ramazan Ayı boyunca gençler için çeşitli faaliyetler düzenlemeyi planlıyor .Bu faaliyetler kapsamında hedef kitlesi liseler olan Çayırova AGD Liseler Komisyonu da "Sofralarda Buluşuyoruz" sloganıyla  liseli gençleri "Türkiye Geneli Liseler İftarı" programında bir araya getirdiler.

Ramazan'ın ilk cuması olan 15 Mart Cuma  günü tüm Türkiye'nin çeşitli il, ilçe ve mahalle temsilciliklerinde iftar için bir araya gelen liseli gençler çevrimiçi toplantı yoluyla da Türkiye'nin dört bir tarafından diğer gençlerle buluşma imkânı yakalayarak kardeşliklerini pekiştirdi. “Türkiye Geneli Liseler İftarı” programı ile gençler;  Edirne’den, Kars'a  önce sofralarda sonra ekranlarda buluşarak farklı il, ilçe ve çeşitli noktalardaki gençlerin birbirlerini görmesi sağlandı.
Çayırova'da
gerçekleştirilen iftar programında ise bir çok  genç Gönül  iftar sofrasında buluştu. Çayırova AGD Başkanı Müslüm  Çelik gazetemize yaptığı açıklamada  “Rabbim hepimizin oruçlarını kabul etsin, Ramazan’ımız mübarek olsun. Rabbim inşallah bu oruçlarımız ve ibadetlerimiz vesilesiyle tüm İslam aleminin kurtuluşuna vesile kılsın." ifadelerini kullandı. 
Program AGD Başkanı Müslüm Çelik'in selamlama konuşmalarının ardından hep birlikte açılan iftarla devam etti Program sonunda Gazetemizin Çayırova bölge sorumlusu Hüseyin Mert'e açıklama yapan Çelik 
"Çayırova Anadolu Gençlik Derneği olarak 
Ahlak ve maneviyat köprülerini inşa etmek,  
Sevgi ve kardeşlik duygularını pekiştirmek için 
Orta okul ve lise komisyon'larımızın organize ettiği iftar programında gençlerimizle buluştuk. Allah bu gibi etkinliklerin sayısını arttırsın. Bütün gençlerimizi bu güzel etkinlik için kutluyor gözlerinden öpüyorum "dedi

HABER HÜSEYİN MERT

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER