YILDIRIM'I GÖRENLER BAŞKAN SANIYOR

YILDIRIM'I GÖRENLER BAŞKAN SANIYOR

Çayırova Özgürlük Mahallesi Muhtar Adayı Sezgin Yıldırım adaylığını açıkladığı günden itibaren ev ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

GÜNCEL - 2024-03-26 07:43:29

Mahallesinde  her gün cadde esnaflarına selam vererek işine giden Yıldırım iş çıkışı mahallesinin bütün sokaklarını dolaşarak, vatandaşların sorunlarını dinliyor.
2023'ün Eylül ayında adaylığını açıklayan muhtar adayı Sezgin Yıldırım 1993'den beri özgürlük mahallesinde ikamet etmektedir.

13 yıl önce  YILDIRIM OTO LASTİK Şirketini kuran Yıldırım evli 3 çocuk babasıdır. 1983 Sinop Türkeli'li olan muhtar adayı Sezgin Yıldırım hemşehrileri, komşuları ve çevre  esnafı tarafından Sevilen,Güvenilen ve saygı duyulan kişi olarak biliniyor. Gazetemizin Çayırova bölge sorumlusu Hüseyin Mert'e bir açıklama yapan Yıldırım seçimler öncesi şu ifadelere yer verdiler.
" Bizler gerek ben gerekse azalarım burada esnaf ve sahaya daha çok hâkimiz. Yalnız seçim zamanı değil, esnaf olarak da herkesin sorunları dinliyor. Gerekli makamlara problemleri iletiyoruz. Daha yaşanabilir bir mahalle olmak hepimizin ortak dileğidir. 


Ziyaretlerimize bölgemizde bulunan  bütün dernekleri ziyaret etmekle ve sorunlarını  dinlemekle başladık. Dernek üyeleri ve başkanlarla istişareler yaptık. Esnaflarımızla ve Komşularımızla Komşuluk ilişkilerimizi güçlendirerek canlandıracağımız birlik beraberlik ışığında bu güzel memleketimiz için çalışacağız.” Dedi. Son olarak 
"Bütün özgürlük mahallesinde ikamet eden vatandaşlarıma bana destek vereceklerine inanıyor ve bütün  kalbimle güveniyorum.Benimle birlikte  muhtarlık yarışında  diğer adaylara başarılar diliyor, Allah'tan Adaletli bir seçim olmasını istiyorum" dedi.
HABER HÜSEYİN MERT

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER